Pinterest

Veģetārie tako

Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” kukurūzas (425 ml)

1 skārdene “Bonduelle Vapeur” sarkano pupiņu (425 ml)

1 sarkanais sīpols

2 tomāti

1 tējkarote maltu ķimeņu

1 tējkarote malta koriandra

2 ķiploka daiviņas

čili pēc garšas

šķipsna svaiga koriandra

2 laimi

sāls un pipari pēc garšas

1 ēdamkarote olīveļļas

skābais krējums pasniegšanai
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” kukurūzas (425 ml)

1 skārdene “Bonduelle Vapeur” sarkano pupiņu (425 ml)

1 sarkanais sīpols

2 tomāti

1 tējkarote maltu ķimeņu

1 tējkarote malta koriandra

2 ķiploka daiviņas

čili pēc garšas

šķipsna svaiga koriandra

2 laimi

sāls un pipari pēc garšas

1 ēdamkarote olīveļļas

skābais krējums pasniegšanai
  1. Solis 1
    Nosusinātas pupiņas apcep olīveļļā aptuveni 2–3 minūtes, pievieno garšvielas, izspiestu ķiploku, sāli, piparus un apslaka ar laima sulu no viena laima.
  2. Solis 2
    Sajauc un pievieno čili pēc garšas.
  3. Solis 3
    Nomizo sarkano sīpolu. Sagriež kubiņos sīpolu un nomazgātus tomātus, sasmalcina koriandru.
  4. Solis 4
    Tako izstrādājumos pilda kukurūzas, tomātu un pupiņu maisījumu, pārkaisa ar svaigu koriandru, uzber sagriezto sīpolu un apslaka ar laima sulu.
  5. Solis 5
    Pasniedz ar skābo krējumu. Labu apetīti!