Veģetārie tako
Viegla
4 cilvēkiem
20 minūtes
10 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” kukurūzas (425 ml)
1 skārdene “Bonduelle Vapeur” sarkano pupiņu (425 ml)
1 sarkanais sīpols
2 tomāti
1 tējkarote maltu ķimeņu
1 tējkarote malta koriandra
2 ķiploka daiviņas
čili pēc garšas
šķipsna svaiga koriandra
2 laimi
sāls un pipari pēc garšas
1 ēdamkarote olīveļļas
skābais krējums pasniegšanai
1 skārdene “Bonduelle Vapeur” sarkano pupiņu (425 ml)
1 sarkanais sīpols
2 tomāti
1 tējkarote maltu ķimeņu
1 tējkarote malta koriandra
2 ķiploka daiviņas
čili pēc garšas
šķipsna svaiga koriandra
2 laimi
sāls un pipari pēc garšas
1 ēdamkarote olīveļļas
skābais krējums pasniegšanai
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” kukurūzas (425 ml)
1 skārdene “Bonduelle Vapeur” sarkano pupiņu (425 ml)
1 sarkanais sīpols
2 tomāti
1 tējkarote maltu ķimeņu
1 tējkarote malta koriandra
2 ķiploka daiviņas
čili pēc garšas
šķipsna svaiga koriandra
2 laimi
sāls un pipari pēc garšas
1 ēdamkarote olīveļļas
skābais krējums pasniegšanai
1 skārdene “Bonduelle Vapeur” sarkano pupiņu (425 ml)
1 sarkanais sīpols
2 tomāti
1 tējkarote maltu ķimeņu
1 tējkarote malta koriandra
2 ķiploka daiviņas
čili pēc garšas
šķipsna svaiga koriandra
2 laimi
sāls un pipari pēc garšas
1 ēdamkarote olīveļļas
skābais krējums pasniegšanai
- Solis 1Nosusinātas pupiņas apcep olīveļļā aptuveni 2–3 minūtes, pievieno garšvielas, izspiestu ķiploku, sāli, piparus un apslaka ar laima sulu no viena laima.
- Solis 2Sajauc un pievieno čili pēc garšas.
- Solis 3Nomizo sarkano sīpolu. Sagriež kubiņos sīpolu un nomazgātus tomātus, sasmalcina koriandru.
- Solis 4Tako izstrādājumos pilda kukurūzas, tomātu un pupiņu maisījumu, pārkaisa ar svaigu koriandru, uzber sagriezto sīpolu un apslaka ar laima sulu.
- Solis 5Pasniedz ar skābo krējumu. Labu apetīti!
Atklāj arī...












