Taizemes sarkanais Red Thai karijs
600 g sagrieztas vistas krūtiņas
3 ēd. k. sarkanās karija pastas
500 g dārzeņu pēc izvēles
3 ēd. k. eļļas
500 ml kokosriekstu piena
50 g Indijas riekstu vai zemesriekstu
600 g sagrieztas vistas krūtiņas
3 ēd. k. sarkanās karija pastas
500 g dārzeņu pēc izvēles
3 ēd. k. eļļas
500 ml kokosriekstu piena
50 g Indijas riekstu vai zemesriekstu
- Solis 1Gaļu apmēram stundu marinējiet karija mērcē ledusskapī.
- Solis 2Nomazgājiet un sagrieziet dārzeņus. Apcepiet tos.
- Solis 3Tad izcepiet vistas gaļu. No vistas atlikušo karija mērci un šķidrumu sajauciet ar kokosriekstu pienu. Uzvāriet.
- Solis 4Pievienojiet dārzeņus, vistu un riekstus. Visu izsautējiet.
- Solis 5Pasniedziet ar vārītiem rīsiem.
- ATKLĀJ RECEPTI
Čili sautējums
Sarkanās pupiņas der daudziem ēdieniem! Šoreiz Jūsu vakariņām piedāvājam īstu čili sautējumu ar pupiņām un kukurūzu. Lieliska pupiņu recepte.
- ATKLĀJ RECEPTI
Meksikāņu tortiljas
Ceļo kopā ar Bonduelle! Šoreiz aicinām Tevi doties uz Meksiku kopā ar šīm tortiljām. Klasiska meksikāņu ēdiena recepte, ko pagatavot savā virtuvē un iepriecināt tuvos!
- ATKLĀJ RECEPTI
Veģetārās tortiljas
Tortiljas – meksikāņu ēdiens, kas strauji kļūst populārs visā pasaulē. Mūsdienās tortilju receptes tiek radītas, izmantojot dažādus pārtikas produktus un pievienojot savdabīgas garšvielas. Meklējat ātri pagatavojama un garda ēdiena recepti? Aicinām izmēģināt viegli pagatavojamo veģetāro tortiljas versiju. Ja vēlaties pagatavot ēdienu ar gaļu, sastāvdaļu sarakstā varat iekļaut, piemēram, maltu liellopu gaļu. Tortiljas – interesanta un garda ideja vakaram ar draugiem vai ģimenei nedēļas nogalē. Kā tās pareizi pagatavot?














