Salāti ar grilētu lasi, pupiņām un tomātiem
Viegla
2 cilvēkiem
15 minūtes
20 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” turku zirņu un dažādu pupiņu maisījuma (425 ml)
300 g laša
120 g ķiršu tomātu
70 ml eļļas
35 ml baltvīna etiķa
30 g saulē kaltētu tomātu
1 sauja sīpolloku
1 tējk. medus
½ tējk. citronpiparu
Sāls un pipari
300 g laša
120 g ķiršu tomātu
70 ml eļļas
35 ml baltvīna etiķa
30 g saulē kaltētu tomātu
1 sauja sīpolloku
1 tējk. medus
½ tējk. citronpiparu
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” turku zirņu un dažādu pupiņu maisījuma (425 ml)
300 g laša
120 g ķiršu tomātu
70 ml eļļas
35 ml baltvīna etiķa
30 g saulē kaltētu tomātu
1 sauja sīpolloku
1 tējk. medus
½ tējk. citronpiparu
Sāls un pipari
300 g laša
120 g ķiršu tomātu
70 ml eļļas
35 ml baltvīna etiķa
30 g saulē kaltētu tomātu
1 sauja sīpolloku
1 tējk. medus
½ tējk. citronpiparu
Sāls un pipari
- Solis 1Lasi apziež ar eļļu (20 ml), pārkaisa ar citronpipariem un sāli. Cep uz grila vai cepeškrāsnī.
- Solis 2Sajauc 50 ml olīveļļas, etiķi, medu, sasmalcinātus saulē kaltētos tomātus, sāli un piparus.
- Solis 3Sagriež ķiršu tomātus un sīpolu. Nokāš pupiņu un turku zirņu maisījumu.
- Solis 4Sajauc visas sastāvdaļas, pārlej ar mērci. Pasniedz ar lasi. Labu apetīti!
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Itāļu salāti
Itālijas garša kopā ar Bonduelle! Ar mocarellas sieru un dārzeņu daudzveidību jutīsies tā, it kā pusdienotu Itālijā.
Marokas salāti
Pasaules garšu receptes kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Maroku, lai vari pagatavot un baudīt tradicionālu marokāņu ēdienu.
Bonduelle salāti
Ātri pagatavojama salātu recepte, kas vienmēr ir viegla un garda uzkoda! Šoreiz piedāvājam Jums tradicionālu salātu recepti, kas lieliski derēs gan vasarā, gan ziemā.
Atklāj arī...