Salāti ar grilētu lasi, pupiņām un tomātiem
Viegla
2 cilvēkiem
15 minūtes
20 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” turku zirņu un dažādu pupiņu maisījuma (425 ml)
300 g laša
120 g ķiršu tomātu
70 ml eļļas
35 ml baltvīna etiķa
30 g saulē kaltētu tomātu
1 sauja sīpolloku
1 tējk. medus
½ tējk. citronpiparu
Sāls un pipari
300 g laša
120 g ķiršu tomātu
70 ml eļļas
35 ml baltvīna etiķa
30 g saulē kaltētu tomātu
1 sauja sīpolloku
1 tējk. medus
½ tējk. citronpiparu
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” turku zirņu un dažādu pupiņu maisījuma (425 ml)
300 g laša
120 g ķiršu tomātu
70 ml eļļas
35 ml baltvīna etiķa
30 g saulē kaltētu tomātu
1 sauja sīpolloku
1 tējk. medus
½ tējk. citronpiparu
Sāls un pipari
300 g laša
120 g ķiršu tomātu
70 ml eļļas
35 ml baltvīna etiķa
30 g saulē kaltētu tomātu
1 sauja sīpolloku
1 tējk. medus
½ tējk. citronpiparu
Sāls un pipari
- Solis 1Lasi apziež ar eļļu (20 ml), pārkaisa ar citronpipariem un sāli. Cep uz grila vai cepeškrāsnī.
- Solis 2Sajauc 50 ml olīveļļas, etiķi, medu, sasmalcinātus saulē kaltētos tomātus, sāli un piparus.
- Solis 3Sagriež ķiršu tomātus un sīpolu. Nokāš pupiņu un turku zirņu maisījumu.
- Solis 4Sajauc visas sastāvdaļas, pārlej ar mērci. Pasniedz ar lasi. Labu apetīti!
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
- ATKLĀJ RECEPTI
Itāļu salāti
Itālijas garša kopā ar Bonduelle! Ar mocarellas sieru un dārzeņu daudzveidību jutīsies tā, it kā pusdienotu Itālijā.
- ATKLĀJ RECEPTI
Marokas salāti
Pasaules garšu receptes kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Maroku, lai vari pagatavot un baudīt tradicionālu marokāņu ēdienu.
- ATKLĀJ RECEPTI
Bonduelle salāti
Ātri pagatavojama salātu recepte, kas vienmēr ir viegla un garda uzkoda! Šoreiz piedāvājam Jums tradicionālu salātu recepti, kas lieliski derēs gan vasarā, gan ziemā.
Atklāj arī...
















