1. >Receptes
  2. >Turku zirņu bumbiņas

Turku zirņu bumbiņas

Šīs turku zirņu bumbiņas ir ļoti vienkārši un ātri pagatavojamas. Tās var pasniegt gan kā uzkodu, gan arī kā vienu no ēdieniem uz jūsu Ziemassvētku galda!
Viegla
4 cilvēkiem
20 minūtes
10 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene “Bonduelle Vapeur” turku zirņu (425 ml)

1 ēd. k. dateļu pastas vai dateles (pa nakti izmērcētas)

4 ēd. k. riekstu sviesta

½ tējk. kanēļa

Kokosriekstu skaidiņas un kakao (pēc izvēles)
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene “Bonduelle Vapeur” turku zirņu (425 ml)

1 ēd. k. dateļu pastas vai dateles (pa nakti izmērcētas)

4 ēd. k. riekstu sviesta

½ tējk. kanēļa

Kokosriekstu skaidiņas un kakao (pēc izvēles)
  1. Solis 1
    “Bonduelle Vapeur” turku zirņus sajauc ar dateļu pastu, kanēli un riekstu sviestu.
  2. Solis 2
    No iegūtās masas veido bumbiņas.
  3. Solis 3
    Izveidotās bumbiņas apviļā kokosriekstu skaidiņās, kakao vai citā produktā pēc jūsu izvēles.
  4. Solis 4
    Pirms pasniegšanas ieteicams ielikt ledusskapī uz aptuveni 30 min. Labu apetīti!
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Makaroni ar brokoļiem un ricotta sieru

    Viegli un ātri pagatavojama makaronu ēdiena recepte, kas der visiem. Ļaujiet tiem pārsteigt Jūs vai Jūsu viesus!

  • Makaroni grieķu gaumē
  • Falafeli ar jogurta mērci