Pinterest

Šampinjonu un sarkano pupiņu plāceņi

Viegli un ātri pagatavojams ēdiens, kas pārsteigs ikvienu! Lieliska alternatīva gaļas plāceņiem.

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas
4 porcijām
500 g konservētu “Bonduelle” sarkano pupiņu

1 ķiploka daiviņa

200 g šampinjonu

1 ola

1 skārdene tomātu biezeņa

60 g smalcinātas raudenes

Rīvmaize

Sāls, pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
500 g konservētu “Bonduelle” sarkano pupiņu

1 ķiploka daiviņa

200 g šampinjonu

1 ola

1 skārdene tomātu biezeņa

60 g smalcinātas raudenes

Rīvmaize

Sāls, pipari

Recepte pagatavota ar

Sarkanās pupiņasSarkanās pupiņas
  1. Solis 1
    Nosusinātas sarkanās pupiņas sajauc ar sasmalcinātu ķiploku, šampinjoniem, olu, tomātu biezeni, rīvmaizi, raudeni, sāli un pipariem.
  2. Solis 2
    Samitrina rokas un veido plāceņus, liek uz cepamā papīra.
  3. Solis 3
    Plāceņus cep cepeškrāsnī 200°C 10 minūtes. Plāceņus var pasniegt ar svaigiem salātiem.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
  • Makaroni ar pupiņām un dārzeņiem karijā

    Makaroni ar pupiņām un dārzeņiem karijā

    Pupiņas un makaroni šķiet nesavienojami, taču šoreiz tie lieliski sader kopā! Uzticies Bonduelle, un izmēģini šo recepti.

    ATKLĀJ RECEPTI
  • Taizemes sarkanais Red Thai karijs

    Taizemes sarkanais Red Thai karijs

    Pasaules virtuve kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Taizemi, kurā nogaršosi Red Thai kariju.

    ATKLĀJ RECEPTI
  • Veģetārie tako

    Veģetārie tako

    ATKLĀJ RECEPTI