Šampinjonu un sarkano pupiņu plāceņi
Viegli un ātri pagatavojams ēdiens, kas pārsteigs ikvienu! Lieliska alternatīva gaļas plāceņiem.
Viegla
4 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas







Sastāvdaļas
4 porcijām
500 g konservētu “Bonduelle” sarkano pupiņu
1 ķiploka daiviņa
200 g šampinjonu
1 ola
1 skārdene tomātu biezeņa
60 g smalcinātas raudenes
Rīvmaize
Sāls, pipari
1 ķiploka daiviņa
200 g šampinjonu
1 ola
1 skārdene tomātu biezeņa
60 g smalcinātas raudenes
Rīvmaize
Sāls, pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
500 g konservētu “Bonduelle” sarkano pupiņu
1 ķiploka daiviņa
200 g šampinjonu
1 ola
1 skārdene tomātu biezeņa
60 g smalcinātas raudenes
Rīvmaize
Sāls, pipari
1 ķiploka daiviņa
200 g šampinjonu
1 ola
1 skārdene tomātu biezeņa
60 g smalcinātas raudenes
Rīvmaize
Sāls, pipari
- Solis 1Nosusinātas sarkanās pupiņas sajauc ar sasmalcinātu ķiploku, šampinjoniem, olu, tomātu biezeni, rīvmaizi, raudeni, sāli un pipariem.
- Solis 2Samitrina rokas un veido plāceņus, liek uz cepamā papīra.
- Solis 3Plāceņus cep cepeškrāsnī 200°C 10 minūtes. Plāceņus var pasniegt ar svaigiem salātiem.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
- ATKLĀJ RECEPTI
Makaroni ar pupiņām un dārzeņiem karijā
Pupiņas un makaroni šķiet nesavienojami, taču šoreiz tie lieliski sader kopā! Uzticies Bonduelle, un izmēģini šo recepti.
- ATKLĀJ RECEPTI
Taizemes sarkanais Red Thai karijs
Pasaules virtuve kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Taizemi, kurā nogaršosi Red Thai kariju.
- ATKLĀJ RECEPTI
Veģetārie tako
Atklāj arī...
















