Pīrāgs ar spinātiem un sēnēm
Aicinām izmēģināt pīrāgu ar spinātiem un sēnēm. Tas būs lieliski piemērots kā sāļa uzkoda pēc vakariņām.
Viegla
4 cilvēkiem
45 minūtes
Sastāvdaļas






Sastāvdaļas
4 porcijām
1 gatava lietošanai apaļā smilšu mīklas loksne
500 g saldētu spinātu lapu
400 g balto sēņu
100 g Parmezāna vai Grana Padano
1 ola + 1 olas dzeltenums
4 ēdamkarotes saldā krējuma
500 g saldētu spinātu lapu
400 g balto sēņu
100 g Parmezāna vai Grana Padano
1 ola + 1 olas dzeltenums
4 ēdamkarotes saldā krējuma
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 gatava lietošanai apaļā smilšu mīklas loksne
500 g saldētu spinātu lapu
400 g balto sēņu
100 g Parmezāna vai Grana Padano
1 ola + 1 olas dzeltenums
4 ēdamkarotes saldā krējuma
500 g saldētu spinātu lapu
400 g balto sēņu
100 g Parmezāna vai Grana Padano
1 ola + 1 olas dzeltenums
4 ēdamkarotes saldā krējuma
- Solis 1Cepeškrāsni sakarsē līdz 180°C. Spinātus atkausē saskaņā ar norādēm uz iepakojuma – mikroviļņu krāsnī vai pannā, pievienojot nelielu daudzumu ūdens. Pievieno olu un saldo krējumu, visu sajauc.
- Solis 2Mīklu izveltnē un liek cepamajā pannā. Spinātu maisījumu liek uz mīklas vidū, apkārt atstāj 3 cm brīvu maliņu.
- Solis 3Sēnes cep, līdz izdalās šķidrums (šķidrumu varat pievienot zupai vai risoto). Pēc tam sēnes kārto uz spinātiem.
- Solis 4Pīrāgu apkaisa ar Parmezānu. Pilnībā savieno maliņas. Sakuļ olas dzeltenumu un 1 tējk. ūdens. Ar maisījumu apziež mīklas maliņas. Cep 30 min. Pasniedz karstu vai nedaudz siltu.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
- ATKLĀJ RECEPTI
Kartupeļu, zirnīšu un spinātu karijs
Šoreiz Bonduelle aicina Jūs doties uz Indiju! Šī garšu kombinācija liks justies tā, it kā Jūs sēdētu Indijas kafejnīcā.
- ATKLĀJ RECEPTI
Cepti saldie kartupeļi ar turku zirņu, spinātu un fetas siera pildījumu
- ATKLĀJ RECEPTI
Croque-monsieur ar spinātiem un kazas sieru
Atklāj arī...















