Ja vēlaties noskatīties videoierakstu, jums ir jāpiekrīt Youtube sīkdatņu izmantošanai.
Ja vēlaties noskatīties videoierakstu, jums ir jāpiekrīt Youtube sīkdatņu izmantošanai.
Kartupeļu, zirnīšu un spinātu karijs
Šoreiz Bonduelle aicina Jūs doties uz Indiju! Šī garšu kombinācija liks justies tā, it kā Jūs sēdētu Indijas kafejnīcā.
Viegla
4 cilvēkiem
40 minūtes
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
4 porcijām
750 g kartupeļu
400 g spinātu
250 g Bonduelle zaļo zirnīšu
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
2 cm ingvera
1 ēd. k. tomātu mērces
2 tējk. karija garšvielu
40 g sviesta
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
750 g kartupeļu
400 g spinātu
250 g Bonduelle zaļo zirnīšu
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
2 cm ingvera
1 ēd. k. tomātu mērces
2 tējk. karija garšvielu
40 g sviesta
Sāls un pipari
Recepte pagatavota ar
Zaļie zirnīši
Solis 1
Labi nomazgājiet vai nomizojiet kartupeļus, sagrieziet tos četrās daļās un izvāriet.
Solis 2
Sīpolu, ķiploku un ingveru nomizojiet un sagrieziet. Pannā izkausējiet sviestu un visu apcepiet.
Solis 3
Pielejiet 50 ml ūdens, pievienojiet tomātu mērci un karija garšvielas. Visu samaisiet.
Solis 4
Pievienojiet zirnīšus un vāriet 2–3 minūtes. Tad pievienojiet kartupeļus, vāriet dažas minūtes. Pievienojiet spinātus.
Solis 5
Atstājiet zem vāka uz dažām minūtēm.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts▶
Sautējums
Ātras un veselīgas vakariņas tikšanās reizei ar draugiem vai romantiskam vakaram ar tuvu cilvēku. Ja meklē idejas receptēm un vēlies piedāvāt ko jaunu, izmēģini šo!
Kartupeļu sacepums ar zirnīšiem
Sestdienas vakariņās ar ģimeni vai pusdienās ar draugiem šis kartupeļu sacepums ar zaļajiem zirnīšie...