Cepti saldie kartupeļi ar turku zirņu, spinātu un fetas siera pildījumu
Vidēji sarežģīta
2 cilvēkiem
30 minūtes
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” tvaicēto turku zirņu “Vapeur”
300 g spinātu
1–2 gab. ķiploka daiviņas
2 gab. saldie kartupeļi
100 g fetas siera
50 ml olīveļļas
Pētersīļi, sāls, pipari
300 g spinātu
1–2 gab. ķiploka daiviņas
2 gab. saldie kartupeļi
100 g fetas siera
50 ml olīveļļas
Pētersīļi, sāls, pipari
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” tvaicēto turku zirņu “Vapeur”
300 g spinātu
1–2 gab. ķiploka daiviņas
2 gab. saldie kartupeļi
100 g fetas siera
50 ml olīveļļas
Pētersīļi, sāls, pipari
300 g spinātu
1–2 gab. ķiploka daiviņas
2 gab. saldie kartupeļi
100 g fetas siera
50 ml olīveļļas
Pētersīļi, sāls, pipari
- Solis 1Saldos kartupeļus nomazgā, pārgriež uz pusēm un apviļā olīveļļa, pārkaisa ar sāli.
- Solis 2Kartupeļus liek pannā, kurā ieklāts cepamais papīrs, un cep cepeškrāsnī 200°C, 25–30 minūtes.
- Solis 3Kamēr kartupeļi cepas, pannā sakarsē olīveļļu un dažas minūtes tajā apcep spinātus un sasmalcināto ķiploku.
- Solis 4Pievieno turku zirņus, sāli un piparus. Liek traukā, maisījumam pievieno fetas sieru.
- Solis 5Ceptajos kartupeļos izveido bedrīti, bedrītē liek pagatavoto maisījumu.
- Solis 6Cep cepeškrāsnī vēl 10–12 minūtes. Visam pievieno sāli un piparus, pārkaisa ar pētersīļiem.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
- ATKLĀJ RECEPTI
Brokoļu zupa
Brokoļu zupa pārsteigs ne tikai Tevi, bet arī visus Tavus draugus! Garšu rotaļa izkustinās visas garšas kārpiņas.
- ATKLĀJ RECEPTI
Kartupeļu, zirnīšu un spinātu karijs
Šoreiz Bonduelle aicina Jūs doties uz Indiju! Šī garšu kombinācija liks justies tā, it kā Jūs sēdētu Indijas kafejnīcā.
- ATKLĀJ RECEPTI
Makaroni ar brokoļiem un ricotta sieru
Viegli un ātri pagatavojama makaronu ēdiena recepte, kas der visiem. Ļaujiet tiem pārsteigt Jūs vai Jūsu viesus!
Atklāj arī...
















