“Cereali” Taizemes gaumē
Viegla
2 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle Cereali” dārzeņu un graudu maisījuma ar sviesta pupiņām
Strēmelēs sagriezta vistas gaļa
Kartupeļu ciete
Riekstu vai cita eļļa pēc izvēles
“Teriyaki” mērce
Sagriezti sīpolloki
Rieksti
Strēmelēs sagriezta vistas gaļa
Kartupeļu ciete
Riekstu vai cita eļļa pēc izvēles
“Teriyaki” mērce
Sagriezti sīpolloki
Rieksti
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle Cereali” dārzeņu un graudu maisījuma ar sviesta pupiņām
Strēmelēs sagriezta vistas gaļa
Kartupeļu ciete
Riekstu vai cita eļļa pēc izvēles
“Teriyaki” mērce
Sagriezti sīpolloki
Rieksti
Strēmelēs sagriezta vistas gaļa
Kartupeļu ciete
Riekstu vai cita eļļa pēc izvēles
“Teriyaki” mērce
Sagriezti sīpolloki
Rieksti
- Solis 1Vistu apviļā cietē un cep sakarsētā pannā eļļā, līdz gaļa kļūst zeltaina. Apslaka ar “Teriyaki” mērci un pasautē.
- Solis 2Sakarsē citu pannu un tajā olīveļļā aptuveni 6 minūtes cep dārzeņu un graudu maisījumu, pievieno sāli un piparus.
- Solis 3Maisījumu liek bļodiņās, virsū liek pagatavoto vistas gaļu, dekorē ar sīpollokiem un riekstiem.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Salāti ar sviesta pupiņām un kartupeļiem
Viegli pagatavojama recepte, kurā ir vien 5 sastāvdaļas, un lieliski salāti pusdienām gatavi!
Sautējums
Ātras un veselīgas vakariņas tikšanās reizei ar draugiem vai romantiskam vakaram ar tuvu cilvēku. Ja meklē idejas receptēm un vēlies piedāvāt ko jaunu, izmēģini šo!
Indiešu vistas karijs
Indijas receptes kopā ar Bonduelle! Šoreiz piedāvājam tavām garšu kārpiņām doties garšu ceļojumā uz Indiju kopā ar neprātīgi gardo vistas kariju.
Atklāj arī...