Croque-monsieur ar spinātiem un kazas sieru
Viegla
4 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas




Sastāvdaļas
4 porcijām
8 šķēles maizes (baltmaizes vai pilngraudu maizes)
1 iepakojums spinātu lapu
200g svaiga kazas siera
2 ēd. k. saldā krējuma ar augstu tauku saturu
Smalkā sāls, malti pipari
Sviests
1 iepakojums spinātu lapu
200g svaiga kazas siera
2 ēd. k. saldā krējuma ar augstu tauku saturu
Smalkā sāls, malti pipari
Sviests
Sastāvdaļas 4 porcijām
8 šķēles maizes (baltmaizes vai pilngraudu maizes)
1 iepakojums spinātu lapu
200g svaiga kazas siera
2 ēd. k. saldā krējuma ar augstu tauku saturu
Smalkā sāls, malti pipari
Sviests
1 iepakojums spinātu lapu
200g svaiga kazas siera
2 ēd. k. saldā krējuma ar augstu tauku saturu
Smalkā sāls, malti pipari
Sviests
- Solis 1Pannā, karsējot uz nelielas uguns, jauc spinātus, kazas sieru un saldo krējumu, līdz iegūst viendabīgu masu. Pievieno sāli un piparus.
- Solis 2Spinātu maisījumu ziež uz 4 maizes šķēlēm, pārējās četras šķēles uzliek virsū.
- Solis 3Sviestmaizes var pagatavot vairākos veidos: cept cepeškrāsnī 10–15 minūtes 200°C temperatūrā. No abām pusēm apcept pannā izkausētā sviestā, līdz sviestmaizes ir viegli brūnas.
- Solis 4Pasniedz karstas ar salātiem, dārzeņiem, lasi vai kūpinātu foreli, olām.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
- ATKLĀJ RECEPTI
Kartupeļu, zirnīšu un spinātu karijs
Šoreiz Bonduelle aicina Jūs doties uz Indiju! Šī garšu kombinācija liks justies tā, it kā Jūs sēdētu Indijas kafejnīcā.
- ATKLĀJ RECEPTI
Cepti saldie kartupeļi ar turku zirņu, spinātu un fetas siera pildījumu
- ATKLĀJ RECEPTI
Pīrāgs ar spinātiem un sēnēm
Aicinām izmēģināt pīrāgu ar spinātiem un sēnēm. Tas būs lieliski piemērots kā sāļa uzkoda pēc vakariņām.
Atklāj arī...















