Ballīšu šampinjoni
Šampinjoni marinādē uzkodu galdam. Sēņu uzkodas ir gards našķis viesībām vai kā piedeva pie pamatēdiena. Tradicionāla recepte.
sastāvdaļas
uzturvērtība
pagatavošanas veids
uzglabāšanas nosacījumi
Atklāj mūsu receptes
Pīrāgs ar spinātiem un sēnēm
Aicinām izmēģināt pīrāgu ar spinātiem un sēnēm. Tas būs lieliski piemērots kā sāļa uzkoda pēc vakariņām.
Kartupeļu salāti
Kartupeļu salāti – viegls un ātri pagatavojams ēdiens, kura bāzi veido vārīti kartupeļi. Ir ļoti daudz šo salātu variāciju, tāpēc šo ēdienu ikviens var viegli pielāgot savai gaumei un uztura vajadzībām. Kartupeļu salātus var pasniegt kā vieglu uzkodu, piedevu vai arī pamatēdienu. Izmēģiniet un atklājiet savu iecienītāko variantu!
Kraukšķīgi kukurūzas plācenīši ar grieķu jogurtu
Kad gribas kaut ko vieglu, kraukšķīgu un vienlaikus ar maigu garšu, kraukšķīgie kukurūzas plācenīši ar grieķu jogurtu ir ideāla izvēle. Šiem plācenīšiem ir patīkama tekstūra, un tajos apvienotas daudzas garšas nianses, kas savukārt lieliski sader ar maigo un svaigo grieķu jogurtu. Plācenīši ir viegls, bet vienlaikus arī sātīgs ēdiens, kas būs piemērots gan brokastīm, gan pusdienām, gan vakariņām. Kraukšķīgi kukurūzas plācenīši ar grieķu jogurtu – kraukšķīguma un krēmīgas tekstūras harmonija, kas iepriecinās jūsu garšas kārpiņas.