Pinterest

“Croustis” bļoda

Palutiniet sevi ar mūsu kraukšķīgajiem gardumiem, kuri ir arī šīs gardās receptes sastāvdaļa! Perfekta izvēle ātri pagatavojamam un gardam ēdienam, kuru baudīt pusdienu pārtraukumā.
Viegla
30 minūtes
Sastāvdaļas
1 porcijai
1 paciņa rukolas

12 gab. uzkodas “Croustis” ar ķirbjiem

250 g kvinojas un bulgura maisījuma

100 g marinētu sarkano sīpolu

Olīveļļa/ābolu etiķis

Sāls/pipari
Sastāvdaļas 1 porcijai
1 paciņa rukolas

12 gab. uzkodas “Croustis” ar ķirbjiem

250 g kvinojas un bulgura maisījuma

100 g marinētu sarkano sīpolu

Olīveļļa/ābolu etiķis

Sāls/pipari
  1. Solis 1
    Ķirbju uzkodas “Croustis” cep cepeškrāsnī 210 °C temperatūrā 15 minūtes.
  2. Solis 2
    Kvinojas un bulgura maisījumu ber verdošā sālītā ūdenī un vāra 10 minūtes. Nokāš un atdzesē.
  3. Solis 3
    Pagatavo mērci: sajauc 6 ēdamkarotes olīveļļas, 2 ēdamkarotes ābolu etiķa, pievieno sāli un piparus.
  4. Solis 4
    Kvinojas un bulgura maisījumam, kā arī rukolai pievieno mērci.
  5. Solis 5
    Nelielās bļodās kārto kvinojas un bulgura maisījumu, virsū kārto rukolu, ķirbju uzkodas un marinētus sarkanos sīpolus.