“Croustis” bļoda
Palutiniet sevi ar mūsu kraukšķīgajiem gardumiem, kuri ir arī šīs gardās receptes sastāvdaļa! Perfekta izvēle ātri pagatavojamam un gardam ēdienam, kuru baudīt pusdienu pārtraukumā.
Viegla
30 minūtes
Sastāvdaļas
1 porcijai
1 paciņa rukolas
12 gab. uzkodas “Croustis” ar ķirbjiem
250 g kvinojas un bulgura maisījuma
100 g marinētu sarkano sīpolu
Olīveļļa/ābolu etiķis
Sāls/pipari
12 gab. uzkodas “Croustis” ar ķirbjiem
250 g kvinojas un bulgura maisījuma
100 g marinētu sarkano sīpolu
Olīveļļa/ābolu etiķis
Sāls/pipari
Sastāvdaļas 1 porcijai
1 paciņa rukolas
12 gab. uzkodas “Croustis” ar ķirbjiem
250 g kvinojas un bulgura maisījuma
100 g marinētu sarkano sīpolu
Olīveļļa/ābolu etiķis
Sāls/pipari
12 gab. uzkodas “Croustis” ar ķirbjiem
250 g kvinojas un bulgura maisījuma
100 g marinētu sarkano sīpolu
Olīveļļa/ābolu etiķis
Sāls/pipari
- Solis 1Ķirbju uzkodas “Croustis” cep cepeškrāsnī 210 °C temperatūrā 15 minūtes.
- Solis 2Kvinojas un bulgura maisījumu ber verdošā sālītā ūdenī un vāra 10 minūtes. Nokāš un atdzesē.
- Solis 3Pagatavo mērci: sajauc 6 ēdamkarotes olīveļļas, 2 ēdamkarotes ābolu etiķa, pievieno sāli un piparus.
- Solis 4Kvinojas un bulgura maisījumam, kā arī rukolai pievieno mērci.
- Solis 5Nelielās bļodās kārto kvinojas un bulgura maisījumu, virsū kārto rukolu, ķirbju uzkodas un marinētus sarkanos sīpolus.
Atklāj arī...