“Croustis” bļoda
Palutiniet sevi ar mūsu kraukšķīgajiem gardumiem, kuri ir arī šīs gardās receptes sastāvdaļa! Perfekta izvēle ātri pagatavojamam un gardam ēdienam, kuru baudīt pusdienu pārtraukumā.
Viegla
30 minūtes
Sastāvdaļas
1 porcijai
1 paciņa rukolas
12 gab. uzkodas “Croustis” ar ķirbjiem
250 g kvinojas un bulgura maisījuma
100 g marinētu sarkano sīpolu
Olīveļļa/ābolu etiķis
Sāls/pipari
12 gab. uzkodas “Croustis” ar ķirbjiem
250 g kvinojas un bulgura maisījuma
100 g marinētu sarkano sīpolu
Olīveļļa/ābolu etiķis
Sāls/pipari
Sastāvdaļas 1 porcijai
1 paciņa rukolas
12 gab. uzkodas “Croustis” ar ķirbjiem
250 g kvinojas un bulgura maisījuma
100 g marinētu sarkano sīpolu
Olīveļļa/ābolu etiķis
Sāls/pipari
12 gab. uzkodas “Croustis” ar ķirbjiem
250 g kvinojas un bulgura maisījuma
100 g marinētu sarkano sīpolu
Olīveļļa/ābolu etiķis
Sāls/pipari
- Solis 1Ķirbju uzkodas “Croustis” cep cepeškrāsnī 210 °C temperatūrā 15 minūtes.
- Solis 2Kvinojas un bulgura maisījumu ber verdošā sālītā ūdenī un vāra 10 minūtes. Nokāš un atdzesē.
- Solis 3Pagatavo mērci: sajauc 6 ēdamkarotes olīveļļas, 2 ēdamkarotes ābolu etiķa, pievieno sāli un piparus.
- Solis 4Kvinojas un bulgura maisījumam, kā arī rukolai pievieno mērci.
- Solis 5Nelielās bļodās kārto kvinojas un bulgura maisījumu, virsū kārto rukolu, ķirbju uzkodas un marinētus sarkanos sīpolus.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
“Cereali” ar sēnēm un Parmezāna sieru
Falafeli ar jogurta mērci
Turku zirņu bumbiņas
Šīs turku zirņu bumbiņas ir ļoti vienkārši un ātri pagatavojamas. Tās var pasniegt gan kā uzkodu, gan arī kā vienu no ēdieniem uz jūsu Ziemassvētku galda!
Atklāj arī...