Cereali Paelja ar garnelēm
2 ķiploka daiviņas
8 ēdamkarotes olīveļļas
150 g lielu vārītu garneļu
2 ēdamkarotes sausā baltvīna
60 g sviesta
šķipsna smalcinātu pētersīļu
sāls un pipari pēc garšas
citrona daiviņas dekorēšanai
2 ķiploka daiviņas
8 ēdamkarotes olīveļļas
150 g lielu vārītu garneļu
2 ēdamkarotes sausā baltvīna
60 g sviesta
šķipsna smalcinātu pētersīļu
sāls un pipari pēc garšas
citrona daiviņas dekorēšanai
- Solis 1Pannā sakarsē 4 ēdamkarotes olīveļļas, pievieno izspiestu ķiploku un apcep.
- Solis 2Pievieno garneles un nedaudz pasautē.
- Solis 3Pielej baltvīnu un ik pa brīdim apmaisa. Kad garneles ir ieguvušas sārtu krāsu, iejauc sviestu un pētersīļus, pievieno sāli un piparus.
- Solis 4Cita pannā sakarsē olīveļļu, ieber visu “Bonduelle Cereal” iepakojumu un sautē aptuveni 6 minūtes.
- Solis 5Pēc tam “Bonduelle” dārzeņu un graudu maisījumam pievieno garneles. Pievieno sāli pēc garšas, apkaisa ar smalki sagrieztiem pētersīļiem un pasniedz ar citrona šķēlītēm.
Kartupeļu salāti
Kartupeļu salāti – viegls un ātri pagatavojams ēdiens, kura bāzi veido vārīti kartupeļi. Ir ļoti daudz šo salātu variāciju, tāpēc šo ēdienu ikviens var viegli pielāgot savai gaumei un uztura vajadzībām. Kartupeļu salātus var pasniegt kā vieglu uzkodu, piedevu vai arī pamatēdienu. Izmēģiniet un atklājiet savu iecienītāko variantu!
Tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu (“carnitas”)
Kad gaisā vējo vasaras siltums, droši vien labākais veids, kādā pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem, ir kopā baudīt gardus, aromātiskus ēdienus zem klajas debess. Viens no šādiem ēdieniem varētu būt tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu, pazīstams arī kā “carnitas”, kas ļauj sajust Meksikas virtuves autentiskumu un siltumu. “Carnitas” – tradicionāls meksikāņu ēdiens, kas radies Centrālās Meksikas reģionā, kur cūkgaļa tiek lēnām vārīta savā sulā kopā ar dažādām garšvielām, līdz tā kļūst ļoti mīksta un aromātiska. Ļaujiet šai receptei kļūt par jūsu vasaras (un ne tikai) zvaigzni, kas uzburs ne tikai gardus acumirkļus, bet arī neaizmirstamas atmiņas.
Tako ar garnelēm, ananasiem un čili pupiņām
Iztēlojieties saulainu dienu, kad jūras vējiņš maigi glāsta seju, bet gaisā virmo tropu augļu aromāts – tieši šādas sajūtas pārņem, baudot svaigo un eksotisko tako ar garnelēm, ananasiem un čili pupiņām. Tā ir ne tikai interesanta garšu kombinācija, bet arī lieliska izvēle vasaras ballītēm ar draugiem vai īpašām ģimenes pusdienām (vai vakariņām), kad gribas kaut ko nedaudz citādu un atmiņā paliekošu. Apsolām – šis tako ar garnelēm, ananasiem un čili pupiņām ļaus domās pārcelties uz eksotiskām zemēm, neizejot no mājas.