Salāti ar brokoļiem, zaļām pupiņām un āboliem
Veselīga un garšīga recepte, kas lieliski piemērota vieglām pusdienām.
Viegla
4 cilvēkiem
20 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 paciņa Bonduelle Vapeur saldētu, tvaicētu brokoļu
1 paciņa Bonduelle Vapeur saldētu, tvaicētu zaļo sviesta pupiņu
3 āboli
2 ēd. k. baltvīna etiķa
2 ēd. k. sinepju
1 ēd. k. medus
3 ēd. k. olīveļļas
2 ēd. k. citronu sulas
Sāls un pipari
1 paciņa Bonduelle Vapeur saldētu, tvaicētu zaļo sviesta pupiņu
3 āboli
2 ēd. k. baltvīna etiķa
2 ēd. k. sinepju
1 ēd. k. medus
3 ēd. k. olīveļļas
2 ēd. k. citronu sulas
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 paciņa Bonduelle Vapeur saldētu, tvaicētu brokoļu
1 paciņa Bonduelle Vapeur saldētu, tvaicētu zaļo sviesta pupiņu
3 āboli
2 ēd. k. baltvīna etiķa
2 ēd. k. sinepju
1 ēd. k. medus
3 ēd. k. olīveļļas
2 ēd. k. citronu sulas
Sāls un pipari
1 paciņa Bonduelle Vapeur saldētu, tvaicētu zaļo sviesta pupiņu
3 āboli
2 ēd. k. baltvīna etiķa
2 ēd. k. sinepju
1 ēd. k. medus
3 ēd. k. olīveļļas
2 ēd. k. citronu sulas
Sāls un pipari
- Solis 1Nomizojiet ābolus un sagrieziet to šķēlītēs.
- Solis 2Brokoļus un zaļās sviesta pupiņas pagatavojiet, sekojot instrukcijai uz paciņas. Ļaujiet, lai atdziest.
- Solis 3Traukā samaisiet baltvīna etiķi, citrona sulu, sinepes, medu, olīveļļu un garšvielas.
- Solis 4Atsevišķā traukā sajauciet dārzeņus ar āboliem.
- Solis 5Pievienojiet pagatavoto mērci un pasniedziet.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
- ATKLĀJ RECEPTI
Zaļie salāti ar mocarellas sieru
Salāti ar trim zaļajiem dārzeņiem un mocarellas sieru lieliski papildinās Jūsu vitamīnu rezerves! Ātrai pagatavojami un neprātīgi garšīgi!
- ATKLĀJ RECEPTI
Salāti ar zirnīšiem, sviesta pupiņām un redīsiem
Neparasti siltie salāti, kas gan garšos labi, gan papildinās Jūsu vitamīnu rezerves.
- ATKLĀJ RECEPTI
Sautējums
Ātras un veselīgas vakariņas tikšanās reizei ar draugiem vai romantiskam vakaram ar tuvu cilvēku. Ja meklē idejas receptēm un vēlies piedāvāt ko jaunu, izmēģini šo!
Atklāj arī...
















