Zeltains kraukšķīgums un sarkani briljanti

Dabīga, salda, garda kukurūza bez pesticīdiem, bez ģenētiski modificētiem organismiem un pievienota cukura – kukurūza ir veselīga piedeva Jūsu ikdienas ēdieniem. Skaistā dzeltenā krāsa rotās šķīvī pamatēdienu vai papildinās sautējumu. Pateicoties atbildīgai saimniekošanai, šodien varam priecāties par dabīgu un gardu produktu. Ja gatavojat ēdienu, kuram vajag ne tikai kukurūzu, bet arī pupiņas, talkā nāk kukurūzas un pupiņu maisījums – kvalitatīvs produkts Jūsu gardākajam ēdienam.

neto svars: 170 g neto svars bez šķidruma: 140 g

sastāvdaļas

Dārzeņi (saldā kukurūza 67%, pupiņas 11%), ūdens, sāls, antioksidants: askorbīnskābe, sekvestrants: kalcija dinātrija etilēndiamīntetraacetāts.

uzturvērtība

100g
Enerģija (kJ) 371 kJ
Enerģija (kcal) 88 kcal
Tauki (g) 1,9 g
- tostarp piesātinātās taukskābes (g) 0,4 g
Ogļhidrāti (g) 12 g
- Cukurs (g) 5,3 g
Šķiedrvielas (g) 4,4 g
Olbaltumvielas (g) 3,6 g
Sāls (g) 0,70 g

pagatavošanas veids

Esam samazinājuši pagatavošanas laiku līdz minimumam! Šie dārzeņi jau ir sagatavoti pievienošanai jūsu ēdieniem.

uzglabāšanas nosacījumi

Uzglabat istabas temperatura vesa, sausa vieta.

Atklāj mūsu receptes

Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
  • Veģetārās tortiljas

    Veģetārās tortiljas

    Tortiljas – meksikāņu ēdiens, kas strauji kļūst populārs visā pasaulē. Mūsdienās tortilju receptes tiek radītas, izmantojot dažādus pārtikas produktus un pievienojot savdabīgas garšvielas. Meklējat ātri pagatavojama un garda ēdiena recepti? Aicinām izmēģināt viegli pagatavojamo veģetāro tortiljas versiju. Ja vēlaties pagatavot ēdienu ar gaļu, sastāvdaļu sarakstā varat iekļaut, piemēram, maltu liellopu gaļu. Tortiljas – interesanta un garda ideja vakaram ar draugiem vai ģimenei nedēļas nogalē. Kā tās pareizi pagatavot?

  • Pildīta paprika

    Pildīta paprika

    Pildīta paprika – lieliska recepte, ja vakariņās gribas lielāku daudzveidību. Maini savus ēšanas paradumus ar Bonduelle.

  • Tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu (“carnitas”)

    Tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu (“carnitas”)

    Kad gaisā vējo vasaras siltums, droši vien labākais veids, kādā pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem, ir kopā baudīt gardus, aromātiskus ēdienus zem klajas debess. Viens no šādiem ēdieniem varētu būt tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu, pazīstams arī kā “carnitas”, kas ļauj sajust Meksikas virtuves autentiskumu un siltumu. “Carnitas” – tradicionāls meksikāņu ēdiens, kas radies Centrālās Meksikas reģionā, kur cūkgaļa tiek lēnām vārīta savā sulā kopā ar dažādām garšvielām, līdz tā kļūst ļoti mīksta un aromātiska. Ļaujiet šai receptei kļūt par jūsu vasaras (un ne tikai) zvaigzni, kas uzburs ne tikai gardus acumirkļus, bet arī neaizmirstamas atmiņas.

Vairāk recepšu