Veģetārs burito ar portobello sēnēm un čili pupiņām
Kad gribas baudīt veģetāru ēdienu ar izteiksmīgu garšu, veģetārais burito ar portobello sēnēm un čili pupiņām var būt ideāla izvēle. Šajā receptē gaļīgā portobello sēņu tekstūra apvienojas ar maigi pikantajām čili pupiņām, radot ēdienu, kas apmierina arī visprasīgākās garšas kārpiņas. Ietīta mīkstā tortiljā, harmoniskā dārzeņu, siera un garšvielu kombinācija atklājas ikvienā kumosā. Šis veģetārais burito ar portobello sēnēm un čili pupiņām ir lieliska izvēle gan pusdienām, gan vakariņām, kad gribas baudīt gardu, sātīgu un veģetāru ēdienu. Ļaujiet sev izbaudīt garšu harmoniju, kurā atklājas viss veģetāro sastāvdaļu potenciāls.
Viegla
2 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
2 tortiljas
60 g konservētas kukurūzas “Bonduelle”
40 g konservētu sarkano pupiņu “Bonduelle” “Vapeur”
50 g konservētu sarkano pupiņu čili mērcē “Bonduelle”
80 g rīsu
120 g portobello sēņu
80 g Čedaras siera
50 g tomātu salsas
50 g gvakamoles
sāls, malti melnie pipari
eļļa
60 g konservētas kukurūzas “Bonduelle”
40 g konservētu sarkano pupiņu “Bonduelle” “Vapeur”
50 g konservētu sarkano pupiņu čili mērcē “Bonduelle”
80 g rīsu
120 g portobello sēņu
80 g Čedaras siera
50 g tomātu salsas
50 g gvakamoles
sāls, malti melnie pipari
eļļa
Sastāvdaļas 2 porcijām
2 tortiljas
60 g konservētas kukurūzas “Bonduelle”
40 g konservētu sarkano pupiņu “Bonduelle” “Vapeur”
50 g konservētu sarkano pupiņu čili mērcē “Bonduelle”
80 g rīsu
120 g portobello sēņu
80 g Čedaras siera
50 g tomātu salsas
50 g gvakamoles
sāls, malti melnie pipari
eļļa
60 g konservētas kukurūzas “Bonduelle”
40 g konservētu sarkano pupiņu “Bonduelle” “Vapeur”
50 g konservētu sarkano pupiņu čili mērcē “Bonduelle”
80 g rīsu
120 g portobello sēņu
80 g Čedaras siera
50 g tomātu salsas
50 g gvakamoles
sāls, malti melnie pipari
eļļa
- Solis 1Izvāra rīsus.
- Solis 2Sēnes sagriež šķēlēs un apcep sakarsētā pannā nelielā daudzumā eļļas. Cep 8–10 minūtes, līdz apbrūnē. Uzkaisa sāli un piparus.
- Solis 3Tortiljas vidū kārto rīsus, ceptās portobello sēnes, rīvēto Čedaras sieru, kukurūzu, tvaicētās sarkanās pupiņas un sarkanās pupiņas čili mērcē, tomātu salsu un gvakamoli.
- Solis 4Satin: aizlokot apakšējo tortiljas daļu, stingri piespiež pildījumu, pēc tam, aizlokot sānu daļas, satin stingrā rullītī. Burito pasilda sakarsētā pannā 3–5 minūtes no abām pusēm, līdz tortilja nedaudz apbrūnē. Lūk, tas arī viss – veģetārais burito ar portobello sēnēm un čili pupiņām ir gatavs. Labu apetīti!
Atklāj arī...