Kukurūzas kūka
Saldumi ar kukurūzu? Izmēģini šo recepti saviem spēkiem un rezultāts būs negaidīts, bet ļoti gards!
Vidēji sarežģīta
4 cilvēkiem
55 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas
500 g kukurūzas miltu
60 g kviešu miltu
3 tējk. cepamā pulvera
Šķipsniņa sāls
125 g cukura
4 olas
250 ml saldā krējuma
Citrona miziņa
180 g kausēta sviesta
500 g kukurūzas miltu
60 g kviešu miltu
3 tējk. cepamā pulvera
Šķipsniņa sāls
125 g cukura
4 olas
250 ml saldā krējuma
Citrona miziņa
180 g kausēta sviesta
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas
500 g kukurūzas miltu
60 g kviešu miltu
3 tējk. cepamā pulvera
Šķipsniņa sāls
125 g cukura
4 olas
250 ml saldā krējuma
Citrona miziņa
180 g kausēta sviesta
500 g kukurūzas miltu
60 g kviešu miltu
3 tējk. cepamā pulvera
Šķipsniņa sāls
125 g cukura
4 olas
250 ml saldā krējuma
Citrona miziņa
180 g kausēta sviesta
- Solis 1Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °C.
- Solis 2Traukā sajauciet miltus, cepamo pulveri un sāli.
- Solis 3Olas ar cukuru saputojiet līdz krēmveida konsistencei.
- Solis 4Pievienojiet saldo krējumu un pierīvējiet citrona miziņu. Maisot pamazām pievienojiet miltu maisījumu.
- Solis 5Maisot pievienojiet kausēto sviestu.
- Solis 6Pievienojiet kukurūzu un samaisiet.
- Solis 7Lejiet cepamajā formā un cepiet apmēram stundu.
Atklāj arī...