Kukurūzas kūka
Saldumi ar kukurūzu? Izmēģini šo recepti saviem spēkiem un rezultāts būs negaidīts, bet ļoti gards!
Vidēji sarežģīta
4 cilvēkiem
55 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas
500 g kukurūzas miltu
60 g kviešu miltu
3 tējk. cepamā pulvera
Šķipsniņa sāls
125 g cukura
4 olas
250 ml saldā krējuma
Citrona miziņa
180 g kausēta sviesta
500 g kukurūzas miltu
60 g kviešu miltu
3 tējk. cepamā pulvera
Šķipsniņa sāls
125 g cukura
4 olas
250 ml saldā krējuma
Citrona miziņa
180 g kausēta sviesta
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas
500 g kukurūzas miltu
60 g kviešu miltu
3 tējk. cepamā pulvera
Šķipsniņa sāls
125 g cukura
4 olas
250 ml saldā krējuma
Citrona miziņa
180 g kausēta sviesta
500 g kukurūzas miltu
60 g kviešu miltu
3 tējk. cepamā pulvera
Šķipsniņa sāls
125 g cukura
4 olas
250 ml saldā krējuma
Citrona miziņa
180 g kausēta sviesta
- Solis 1Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °C.
- Solis 2Traukā sajauciet miltus, cepamo pulveri un sāli.
- Solis 3Olas ar cukuru saputojiet līdz krēmveida konsistencei.
- Solis 4Pievienojiet saldo krējumu un pierīvējiet citrona miziņu. Maisot pamazām pievienojiet miltu maisījumu.
- Solis 5Maisot pievienojiet kausēto sviestu.
- Solis 6Pievienojiet kukurūzu un samaisiet.
- Solis 7Lejiet cepamajā formā un cepiet apmēram stundu.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
- ATKLĀJ RECEPTI
Taizemes sarkanais Red Thai karijs
Pasaules virtuve kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Taizemi, kurā nogaršosi Red Thai kariju.
- ATKLĀJ RECEPTI
Īsta „Bruschetta“
Kulinārie ceļojumi ar Bonduelle piedāvā Jums doties uz Itāliju. Uzkoda itāliešu gaumē, kas pārsteigs ikvienu.
- ATKLĀJ RECEPTI
Meksikāņu sautējums
Dodies garšu ceļojumā kopā ar Bonduelle! Šoreiz aicinām Tevi doties uz Meksiku kopā ar šo gardo sautējuma recepti meksikāņu gaumē.
Atklāj arī...
















.webp)