Pinterest

Kukurūzas kūka

Saldumi ar kukurūzu? Izmēģini šo recepti saviem spēkiem un rezultāts būs negaidīts, bet ļoti gards!
Vidēji sarežģīta
4 cilvēkiem
55 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas

500 g kukurūzas miltu

60 g kviešu miltu

3 tējk. cepamā pulvera

Šķipsniņa sāls

125 g cukura

4 olas

250 ml saldā krējuma

Citrona miziņa

180 g kausēta sviesta
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas

500 g kukurūzas miltu

60 g kviešu miltu

3 tējk. cepamā pulvera

Šķipsniņa sāls

125 g cukura

4 olas

250 ml saldā krējuma

Citrona miziņa

180 g kausēta sviesta
  1. Solis 1
    Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °C.
  2. Solis 2
    Traukā sajauciet miltus, cepamo pulveri un sāli.
  3. Solis 3
    Olas ar cukuru saputojiet līdz krēmveida konsistencei.
  4. Solis 4
    Pievienojiet saldo krējumu un pierīvējiet citrona miziņu. Maisot pamazām pievienojiet miltu maisījumu.
  5. Solis 5
    Maisot pievienojiet kausēto sviestu.
  6. Solis 6
    Pievienojiet kukurūzu un samaisiet.
  7. Solis 7
    Lejiet cepamajā formā un cepiet apmēram stundu.