Kukurūzas saldējums
Jā, jā, izlasīji pareizi! Saldējums no kukurūzas. Uzticies un izmēģini šo pārsteidzošo recepti.
Vidēji sarežģīta
6 cilvēkiem
55 minūtes
Sastāvdaļas
6 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas
250 ml piena
250 ml 35 % saldā krējuma
4 olu dzeltenumi
125 g cukura
1 ēd. k. vaniļas kafijas
250 ml piena
250 ml 35 % saldā krējuma
4 olu dzeltenumi
125 g cukura
1 ēd. k. vaniļas kafijas
Sastāvdaļas 6 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas
250 ml piena
250 ml 35 % saldā krējuma
4 olu dzeltenumi
125 g cukura
1 ēd. k. vaniļas kafijas
250 ml piena
250 ml 35 % saldā krējuma
4 olu dzeltenumi
125 g cukura
1 ēd. k. vaniļas kafijas
- Solis 1Sablendējiet kukurūzu ar pienu.
- Solis 2Iegūto masu lieciet katlā ar saldo krējumu un vāriet 15 minūtes uz mazas uguns, līdz masa sabiezējusi. Konsistencei jāatgādina blendēts biezpiens.
- Solis 3Ļaujiet, lai atdziest, un glabājiet ledusskapī.
- Solis 4Ja jums ir saldējuma mašīna, varat izmantot to.
- Solis 5Pirms pasniegšanas paturiet ledusskapī vismaz 45 minūtes.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
- ATKLĀJ RECEPTI
Taizemes sarkanais Red Thai karijs
Pasaules virtuve kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Taizemi, kurā nogaršosi Red Thai kariju.
- ATKLĀJ RECEPTI
Īsta „Bruschetta“
Kulinārie ceļojumi ar Bonduelle piedāvā Jums doties uz Itāliju. Uzkoda itāliešu gaumē, kas pārsteigs ikvienu.
- ATKLĀJ RECEPTI
Dārzeņu sacepums
Citāda recepte ar kartupeļiem un dārzeņiem! Garšu bagātība un kombinēšanas iespējas patiks ikvienam. Uzticies Bonduelle!
Atklāj arī...
















.webp)