Kukurūzas saldējums
Jā, jā, izlasīji pareizi! Saldējums no kukurūzas. Uzticies un izmēģini šo pārsteidzošo recepti.
Vidēji sarežģīta
6 cilvēkiem
55 minūtes
Sastāvdaļas
6 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas
250 ml piena
250 ml 35 % saldā krējuma
4 olu dzeltenumi
125 g cukura
1 ēd. k. vaniļas kafijas
250 ml piena
250 ml 35 % saldā krējuma
4 olu dzeltenumi
125 g cukura
1 ēd. k. vaniļas kafijas
Sastāvdaļas 6 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas
250 ml piena
250 ml 35 % saldā krējuma
4 olu dzeltenumi
125 g cukura
1 ēd. k. vaniļas kafijas
250 ml piena
250 ml 35 % saldā krējuma
4 olu dzeltenumi
125 g cukura
1 ēd. k. vaniļas kafijas
- Solis 1Sablendējiet kukurūzu ar pienu.
- Solis 2Iegūto masu lieciet katlā ar saldo krējumu un vāriet 15 minūtes uz mazas uguns, līdz masa sabiezējusi. Konsistencei jāatgādina blendēts biezpiens.
- Solis 3Ļaujiet, lai atdziest, un glabājiet ledusskapī.
- Solis 4Ja jums ir saldējuma mašīna, varat izmantot to.
- Solis 5Pirms pasniegšanas paturiet ledusskapī vismaz 45 minūtes.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Taizemes sarkanais Red Thai karijs
Pasaules virtuve kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Taizemi, kurā nogaršosi Red Thai kariju.
Īsta „Bruschetta“
Kulinārie ceļojumi ar Bonduelle piedāvā Jums doties uz Itāliju. Uzkoda itāliešu gaumē, kas pārsteigs ikvienu.
Dārzeņu sacepums
Citāda recepte ar kartupeļiem un dārzeņiem! Garšu bagātība un kombinēšanas iespējas patiks ikvienam. Uzticies Bonduelle!
Atklāj arī...