Pīrādziņi ar kukurūzu un tzatziki mērci
Kraukšķīgi un veselīgi kukurūzas pīrāgi ar tzatziki mērci – lieliska uzkodas recepte, kad gribas labi uzsākt dienu vai pacienāt viesus.
Viegla
4 cilvēkiem
20 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas
1 ola
150 ml piena
2 sīpollociņi
100 g izsijātu miltu
1 neliela smalki sagriezta sarkanā paprika
Tzatziki mērce
Saulespuķu eļļa cepšanai
Sāls
1 ola
150 ml piena
2 sīpollociņi
100 g izsijātu miltu
1 neliela smalki sagriezta sarkanā paprika
Tzatziki mērce
Saulespuķu eļļa cepšanai
Sāls
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene Bonduelle kukurūzas
1 ola
150 ml piena
2 sīpollociņi
100 g izsijātu miltu
1 neliela smalki sagriezta sarkanā paprika
Tzatziki mērce
Saulespuķu eļļa cepšanai
Sāls
1 ola
150 ml piena
2 sīpollociņi
100 g izsijātu miltu
1 neliela smalki sagriezta sarkanā paprika
Tzatziki mērce
Saulespuķu eļļa cepšanai
Sāls
- Solis 1Mikserī lieciet olu, pienu, pievienojiet šķipsniņu sāls, visu labi samiksējiet.
- Solis 2Pievienojiet miltus un maisiet, līdz izveidojusies viendabīga struktūra.
- Solis 3Iemaisiet kukurūzu, sagrieztus sīpollokus un smalki sagrieztu sarkano papriku.
- Solis 4Pievienojiet sāli un piparus.
- Solis 5Uzkarsētā pannā ar eļļu cepiet apaļus pīrādziņus.
- Solis 6Apcepiet no abām pusēm.
- Solis 7Pasniedziet ar tzatziki mērci.
Atklāj arī...