Vienkārši un garšīgi
Bonduelle tvaicētās lēcas ir gards un augstvērtīgs olbaltumvielu avots, ko varat lietot kā pamatēdienos, tā salātos vai arī kā uzkodu. Izmēģiniet, pagatavojiet lēcas ar vistu vai sautējumā ar dārzeņiem. Gardi un lieliski saderīgi!

sastāvdaļas
uzturvērtība
pagatavošanas veids
uzglabāšanas nosacījumi
Atklāj mūsu receptes
Lēcu zupa
Atklājiet jaunas garšas ar “Bonduelle” lēcu zupu! Ātri pagatavojamais un ļoti gardais ēdiens būs lieliski piemērots, lai pacienātu viesus, kuri ieradušies uz vakariņām, vai pārsteigtu mājiniekus. Kaut arī lēcu zupa bieži ir veģetāra, tā ir ļoti sātīga – lēcas satur ļoti daudz olbaltumvielu, tāpēc lieliski der gaļas vietā. Tiesa, jūs vienmēr varat pievienot ēdienam arī iecienītākās gaļas gabaliņus. Kā ātri pagatavot šo sātīgo zupu?
Falafels ar lēcām
Recepšu ideja tiem, kas nebaidās eksperimentēt un atklāt jaunas garšas.
Kartupeļu salāti
Kartupeļu salāti – viegls un ātri pagatavojams ēdiens, kura bāzi veido vārīti kartupeļi. Ir ļoti daudz šo salātu variāciju, tāpēc šo ēdienu ikviens var viegli pielāgot savai gaumei un uztura vajadzībām. Kartupeļu salātus var pasniegt kā vieglu uzkodu, piedevu vai arī pamatēdienu. Izmēģiniet un atklājiet savu iecienītāko variantu!