Vienkārši un garšīgi
Bonduelle tvaicētās lēcas ir gards un augstvērtīgs olbaltumvielu avots, ko varat lietot kā pamatēdienos, tā salātos vai arī kā uzkodu. Izmēģiniet, pagatavojiet lēcas ar vistu vai sautējumā ar dārzeņiem. Gardi un lieliski saderīgi!

sastāvdaļas
uzturvērtība
pagatavošanas veids
uzglabāšanas nosacījumi
Atklāj mūsu receptes
Lēcu zupa
Atklājiet jaunas garšas ar “Bonduelle” lēcu zupu! Ātri pagatavojamais un ļoti gardais ēdiens būs lieliski piemērots, lai pacienātu viesus, kuri ieradušies uz vakariņām, vai pārsteigtu mājiniekus. Kaut arī lēcu zupa bieži ir veģetāra, tā ir ļoti sātīga – lēcas satur ļoti daudz olbaltumvielu, tāpēc lieliski der gaļas vietā. Tiesa, jūs vienmēr varat pievienot ēdienam arī iecienītākās gaļas gabaliņus. Kā ātri pagatavot šo sātīgo zupu?
Falafels ar lēcām
Recepšu ideja tiem, kas nebaidās eksperimentēt un atklāt jaunas garšas.
“Croustis” bļoda
Palutiniet sevi ar mūsu kraukšķīgajiem gardumiem, kuri ir arī šīs gardās receptes sastāvdaļa! Perfekta izvēle ātri pagatavojamam un gardam ēdienam, kuru baudīt pusdienu pārtraukumā.