Liellopa steiks ar dārzeņiem
Liellopa steiks – pirmdienas pusdienām vai piektdienas vakariņām lieliski piemērots ēdiens!
Sarežģīta
4 cilvēkiem
20 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
2 skārdenes Bonduelle kukurūzas ar zirnīšiem un sarkano papriku
4 liellopa šķiņķa gabali (200 g katrs)
Sāls
1 tējk. zemesriekstu eļļas
100 g sviesta
4 šalotes sīpoli
1 šķipsniņa timiāna
4 liellopa šķiņķa gabali (200 g katrs)
Sāls
1 tējk. zemesriekstu eļļas
100 g sviesta
4 šalotes sīpoli
1 šķipsniņa timiāna
Sastāvdaļas 4 porcijām
2 skārdenes Bonduelle kukurūzas ar zirnīšiem un sarkano papriku
4 liellopa šķiņķa gabali (200 g katrs)
Sāls
1 tējk. zemesriekstu eļļas
100 g sviesta
4 šalotes sīpoli
1 šķipsniņa timiāna
4 liellopa šķiņķa gabali (200 g katrs)
Sāls
1 tējk. zemesriekstu eļļas
100 g sviesta
4 šalotes sīpoli
1 šķipsniņa timiāna
- Solis 1Bonduelle kukurūzu ar zirnīšiem un sarkano papriku nosusiniet un lieciet traukā.
- Solis 2Liellopa gaļu no abām pusēm ieziediet ar eļļu, apkaisiet ar sāli un izcepiet uz grila vai pannā.
- Solis 3Tad atstājiet uz silta šķīvja, lai pastāv 5 minūtes.
- Solis 4Šalotes sīpolus smalki sasmalciniet.
- Solis 5Šalotes sīpolus, timiānu samaisiet ar sviestu un ietiniet folijā. Atstājiet, lai pastāv.
- Solis 6Liellopa steikus servējiet šķīvī, virsū lieciet sviestu. Pasniedziet kopā ar Bonduelle dārzeņiem.
Atklāj arī...