Pinterest

Kartupeļu, zirnīšu un spinātu karijs

Šoreiz Bonduelle aicina Jūs doties uz Indiju! Šī garšu kombinācija liks justies tā, it kā Jūs sēdētu Indijas kafejnīcā.
Viegla
4 cilvēkiem
40 minūtes

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas
4 porcijām
750 g kartupeļu

400 g spinātu

250 g Bonduelle zaļo zirnīšu

1 sīpols

2 ķiploka daiviņas

2 cm ingvera

1 ēd. k. tomātu mērces

2 tējk. karija garšvielu

40 g sviesta

Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
750 g kartupeļu

400 g spinātu

250 g Bonduelle zaļo zirnīšu

1 sīpols

2 ķiploka daiviņas

2 cm ingvera

1 ēd. k. tomātu mērces

2 tējk. karija garšvielu

40 g sviesta

Sāls un pipari
  1. Solis 1
    Labi nomazgājiet vai nomizojiet kartupeļus, sagrieziet tos četrās daļās un izvāriet.
  2. Solis 2
    Sīpolu, ķiploku un ingveru nomizojiet un sagrieziet. Pannā izkausējiet sviestu un visu apcepiet.
  3. Solis 3
    Pielejiet 50 ml ūdens, pievienojiet tomātu mērci un karija garšvielas. Visu samaisiet.
  4. Solis 4
    Pievienojiet zirnīšus un vāriet 2–3 minūtes. Tad pievienojiet kartupeļus, vāriet dažas minūtes. Pievienojiet spinātus.
  5. Solis 5
    Atstājiet zem vāka uz dažām minūtēm.