Kartupeļu, zirnīšu un spinātu karijs
Šoreiz Bonduelle aicina Jūs doties uz Indiju! Šī garšu kombinācija liks justies tā, it kā Jūs sēdētu Indijas kafejnīcā.
Viegla
4 cilvēkiem
40 minūtes
Sastāvdaļas









Sastāvdaļas
4 porcijām
750 g kartupeļu
400 g spinātu
250 g Bonduelle zaļo zirnīšu
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
2 cm ingvera
1 ēd. k. tomātu mērces
2 tējk. karija garšvielu
40 g sviesta
Sāls un pipari
400 g spinātu
250 g Bonduelle zaļo zirnīšu
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
2 cm ingvera
1 ēd. k. tomātu mērces
2 tējk. karija garšvielu
40 g sviesta
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
750 g kartupeļu
400 g spinātu
250 g Bonduelle zaļo zirnīšu
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
2 cm ingvera
1 ēd. k. tomātu mērces
2 tējk. karija garšvielu
40 g sviesta
Sāls un pipari
400 g spinātu
250 g Bonduelle zaļo zirnīšu
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
2 cm ingvera
1 ēd. k. tomātu mērces
2 tējk. karija garšvielu
40 g sviesta
Sāls un pipari
- Solis 1Labi nomazgājiet vai nomizojiet kartupeļus, sagrieziet tos četrās daļās un izvāriet.
- Solis 2Sīpolu, ķiploku un ingveru nomizojiet un sagrieziet. Pannā izkausējiet sviestu un visu apcepiet.
- Solis 3Pielejiet 50 ml ūdens, pievienojiet tomātu mērci un karija garšvielas. Visu samaisiet.
- Solis 4Pievienojiet zirnīšus un vāriet 2–3 minūtes. Tad pievienojiet kartupeļus, vāriet dažas minūtes. Pievienojiet spinātus.
- Solis 5Atstājiet zem vāka uz dažām minūtēm.
Atklāj arī...