Pinterest

Zaļās sviesta pupiņas ar parmezāna sieru

Ceptas sviesta pupiņas! Viegli pagatavojamas, neprātīgi gardas un īpaši kraukšķīgas.
Viegla
4 cilvēkiem
25 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
500 g Bonduelle saldētu zaļo sviesta pupiņu

5 ēd. k. rīvēta parmezāna siera

2 ēd. k. olīveļļas

Sāls un pipari

MĒRCEI:

4 ēd. k. grieķu jogurta

1 ēd. k. pesto mērces
Sastāvdaļas 4 porcijām
500 g Bonduelle saldētu zaļo sviesta pupiņu

5 ēd. k. rīvēta parmezāna siera

2 ēd. k. olīveļļas

Sāls un pipari

MĒRCEI:

4 ēd. k. grieķu jogurta

1 ēd. k. pesto mērces
  1. Solis 1
    Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 °C. Sviesta pupiņas vāriet sālsūdenī 3 minūtes. Nepārvāriet – tām jābūt kraukšķīgām. Tad nosusiniet.
  2. Solis 2
    Parmezāna sieru sajauciet ar olīveļļu.
  3. Solis 3
    Sviesta pupiņas samaisiet ar siera un olīvu maisījumu. Izklājiet uz cepamā papīra vienā kārtā.
  4. Solis 4
    Pārklājiet ar cepamo papīru un cepiet 10 minūtes.
  5. Solis 5
    Pesto mērci sajauciet ar grieķu jogurtu.
  6. Solis 6
    Izceptās sviesta pupiņas pasniedziet ar mērci.