Zaļās sviesta pupiņas ar parmezāna sieru
Ceptas sviesta pupiņas! Viegli pagatavojamas, neprātīgi gardas un īpaši kraukšķīgas.
Viegla
4 cilvēkiem
25 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
500 g Bonduelle saldētu zaļo sviesta pupiņu
5 ēd. k. rīvēta parmezāna siera
2 ēd. k. olīveļļas
Sāls un pipari
MĒRCEI:
4 ēd. k. grieķu jogurta
1 ēd. k. pesto mērces
5 ēd. k. rīvēta parmezāna siera
2 ēd. k. olīveļļas
Sāls un pipari
MĒRCEI:
4 ēd. k. grieķu jogurta
1 ēd. k. pesto mērces
Sastāvdaļas 4 porcijām
500 g Bonduelle saldētu zaļo sviesta pupiņu
5 ēd. k. rīvēta parmezāna siera
2 ēd. k. olīveļļas
Sāls un pipari
MĒRCEI:
4 ēd. k. grieķu jogurta
1 ēd. k. pesto mērces
5 ēd. k. rīvēta parmezāna siera
2 ēd. k. olīveļļas
Sāls un pipari
MĒRCEI:
4 ēd. k. grieķu jogurta
1 ēd. k. pesto mērces
- Solis 1Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 °C. Sviesta pupiņas vāriet sālsūdenī 3 minūtes. Nepārvāriet – tām jābūt kraukšķīgām. Tad nosusiniet.
- Solis 2Parmezāna sieru sajauciet ar olīveļļu.
- Solis 3Sviesta pupiņas samaisiet ar siera un olīvu maisījumu. Izklājiet uz cepamā papīra vienā kārtā.
- Solis 4Pārklājiet ar cepamo papīru un cepiet 10 minūtes.
- Solis 5Pesto mērci sajauciet ar grieķu jogurtu.
- Solis 6Izceptās sviesta pupiņas pasniedziet ar mērci.
Atklāj arī...