Zaļo sviesta pupiņu salāti ar persikiem un mandelēm
Citādi salāti! Dārzeņu un augļu kombinācija salātos patiešām pārsteigs. Atklāj dažādas garšas kopā ar Bonduelle.
Viegla
4 cilvēkiem
25 minūtes
Sastāvdaļas






Sastāvdaļas
4 porcijām
600 g Bonduelle saldētu zaļo sviesta pupiņu
3 persiki
50 g mandeļu
4 ēd. k. olīveļļas
3 zariņi bazilika
1 šķipsniņa čili garšvielu
Sāls un pipari
3 persiki
50 g mandeļu
4 ēd. k. olīveļļas
3 zariņi bazilika
1 šķipsniņa čili garšvielu
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
600 g Bonduelle saldētu zaļo sviesta pupiņu
3 persiki
50 g mandeļu
4 ēd. k. olīveļļas
3 zariņi bazilika
1 šķipsniņa čili garšvielu
Sāls un pipari
3 persiki
50 g mandeļu
4 ēd. k. olīveļļas
3 zariņi bazilika
1 šķipsniņa čili garšvielu
Sāls un pipari
- Solis 1Kamēr gatavojat salātus, iemērciet mandeles siltā ūdenī.
- Solis 2Izvāriet zaļās sviesta pupiņas. Tikai nepārvāriet – tām jābūt kraukšķīgām.
- Solis 3Persikus nomizojiet. Persika miziņā var iegriezt kvadrātiņus, persiku uz 10 sekundēm iemērkt verdošā ūdeni, pēc tam – aukstā ūdenī. Pēc tam persika miziņai vajadzētu viegli nolobīties.
- Solis 4Persiku sagrieziet 8 daļās, izņemiet kauliņu. Sagriezto persiku sajauciet ar sviesta pupiņām.
- Solis 5Baziliku sagrieziet, sajauciet ar olīveļļu, čili garšvielām, sāli un pipariem. Mērci pievienojiet salātiem, apkaisiet tos ar mandelēm.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Turku zirņi indiešu gaumē
Spageti ar boloņas mērci no lēcām
Kartupeļu salāti
Kartupeļu salāti – viegls un ātri pagatavojams ēdiens, kura bāzi veido vārīti kartupeļi. Ir ļoti daudz šo salātu variāciju, tāpēc šo ēdienu ikviens var viegli pielāgot savai gaumei un uztura vajadzībām. Kartupeļu salātus var pasniegt kā vieglu uzkodu, piedevu vai arī pamatēdienu. Izmēģiniet un atklājiet savu iecienītāko variantu!
Atklāj arī...