Pinterest

Zaļo sviesta pupiņu salāti ar persikiem un mandelēm

Citādi salāti! Dārzeņu un augļu kombinācija salātos patiešām pārsteigs. Atklāj dažādas garšas kopā ar Bonduelle.
Viegla
4 cilvēkiem
25 minūtes

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas
4 porcijām
600 g Bonduelle saldētu zaļo sviesta pupiņu

3 persiki

50 g mandeļu

4 ēd. k. olīveļļas

3 zariņi bazilika

1 šķipsniņa čili garšvielu

Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
600 g Bonduelle saldētu zaļo sviesta pupiņu

3 persiki

50 g mandeļu

4 ēd. k. olīveļļas

3 zariņi bazilika

1 šķipsniņa čili garšvielu

Sāls un pipari
  1. Solis 1
    Kamēr gatavojat salātus, iemērciet mandeles siltā ūdenī.
  2. Solis 2
    Izvāriet zaļās sviesta pupiņas. Tikai nepārvāriet – tām jābūt kraukšķīgām.
  3. Solis 3
    Persikus nomizojiet. Persika miziņā var iegriezt kvadrātiņus, persiku uz 10 sekundēm iemērkt verdošā ūdeni, pēc tam – aukstā ūdenī. Pēc tam persika miziņai vajadzētu viegli nolobīties.
  4. Solis 4
    Persiku sagrieziet 8 daļās, izņemiet kauliņu. Sagriezto persiku sajauciet ar sviesta pupiņām.
  5. Solis 5
    Baziliku sagrieziet, sajauciet ar olīveļļu, čili garšvielām, sāli un pipariem. Mērci pievienojiet salātiem, apkaisiet tos ar mandelēm.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
  • Turku zirņi indiešu gaumē

    Turku zirņi indiešu gaumē

  • Spageti ar boloņas mērci no lēcām

    Spageti ar boloņas mērci no lēcām

  • Kartupeļu salāti

    Kartupeļu salāti

    Kartupeļu salāti – viegls un ātri pagatavojams ēdiens, kura bāzi veido vārīti kartupeļi. Ir ļoti daudz šo salātu variāciju, tāpēc šo ēdienu ikviens var viegli pielāgot savai gaumei un uztura vajadzībām. Kartupeļu salātus var pasniegt kā vieglu uzkodu, piedevu vai arī pamatēdienu. Izmēģiniet un atklājiet savu iecienītāko variantu!