Pinterest

Zaļo sviesta pupiņu salāti ar persikiem un mandelēm

Citādi salāti! Dārzeņu un augļu kombinācija salātos patiešām pārsteigs. Atklāj dažādas garšas kopā ar Bonduelle.
Viegla
4 cilvēkiem
25 minūtes

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas
4 porcijām
600 g Bonduelle saldētu zaļo sviesta pupiņu

3 persiki

50 g mandeļu

4 ēd. k. olīveļļas

3 zariņi bazilika

1 šķipsniņa čili garšvielu

Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
600 g Bonduelle saldētu zaļo sviesta pupiņu

3 persiki

50 g mandeļu

4 ēd. k. olīveļļas

3 zariņi bazilika

1 šķipsniņa čili garšvielu

Sāls un pipari
  1. Solis 1
    Kamēr gatavojat salātus, iemērciet mandeles siltā ūdenī.
  2. Solis 2
    Izvāriet zaļās sviesta pupiņas. Tikai nepārvāriet – tām jābūt kraukšķīgām.
  3. Solis 3
    Persikus nomizojiet. Persika miziņā var iegriezt kvadrātiņus, persiku uz 10 sekundēm iemērkt verdošā ūdeni, pēc tam – aukstā ūdenī. Pēc tam persika miziņai vajadzētu viegli nolobīties.
  4. Solis 4
    Persiku sagrieziet 8 daļās, izņemiet kauliņu. Sagriezto persiku sajauciet ar sviesta pupiņām.
  5. Solis 5
    Baziliku sagrieziet, sajauciet ar olīveļļu, čili garšvielām, sāli un pipariem. Mērci pievienojiet salātiem, apkaisiet tos ar mandelēm.