Zaļo sviesta pupiņu salāti ar persikiem un mandelēm
Citādi salāti! Dārzeņu un augļu kombinācija salātos patiešām pārsteigs. Atklāj dažādas garšas kopā ar Bonduelle.
Viegla
4 cilvēkiem
25 minūtes
Sastāvdaļas






Sastāvdaļas
4 porcijām
600 g Bonduelle saldētu zaļo sviesta pupiņu
3 persiki
50 g mandeļu
4 ēd. k. olīveļļas
3 zariņi bazilika
1 šķipsniņa čili garšvielu
Sāls un pipari
3 persiki
50 g mandeļu
4 ēd. k. olīveļļas
3 zariņi bazilika
1 šķipsniņa čili garšvielu
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
600 g Bonduelle saldētu zaļo sviesta pupiņu
3 persiki
50 g mandeļu
4 ēd. k. olīveļļas
3 zariņi bazilika
1 šķipsniņa čili garšvielu
Sāls un pipari
3 persiki
50 g mandeļu
4 ēd. k. olīveļļas
3 zariņi bazilika
1 šķipsniņa čili garšvielu
Sāls un pipari
- Solis 1Kamēr gatavojat salātus, iemērciet mandeles siltā ūdenī.
- Solis 2Izvāriet zaļās sviesta pupiņas. Tikai nepārvāriet – tām jābūt kraukšķīgām.
- Solis 3Persikus nomizojiet. Persika miziņā var iegriezt kvadrātiņus, persiku uz 10 sekundēm iemērkt verdošā ūdeni, pēc tam – aukstā ūdenī. Pēc tam persika miziņai vajadzētu viegli nolobīties.
- Solis 4Persiku sagrieziet 8 daļās, izņemiet kauliņu. Sagriezto persiku sajauciet ar sviesta pupiņām.
- Solis 5Baziliku sagrieziet, sajauciet ar olīveļļu, čili garšvielām, sāli un pipariem. Mērci pievienojiet salātiem, apkaisiet tos ar mandelēm.
Atklāj arī...