Tagliatelle ar sēnēm un vistas gaļu
Tagliatelle – itāliešu makaronu forma. Šos makaronus pagatavot ir super viegli! Un kas gan sader labāk ar makaroniem, ja ne vistas gaļa un sēnes? Viegls un ikdienā ātri pagatavojams ēdiens.
Viegla
4 cilvēkiem
45 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
300 g tagliatelle makaronu
1 sīpols
500 g sēņu (“Bonduelle” svaigu, saldētu vai konservētu)
2 vistas krūtiņas gabaliņi
Sinepes
Saldais krējums
Olīveļļa
Sāls, pipari
1 sīpols
500 g sēņu (“Bonduelle” svaigu, saldētu vai konservētu)
2 vistas krūtiņas gabaliņi
Sinepes
Saldais krējums
Olīveļļa
Sāls, pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
300 g tagliatelle makaronu
1 sīpols
500 g sēņu (“Bonduelle” svaigu, saldētu vai konservētu)
2 vistas krūtiņas gabaliņi
Sinepes
Saldais krējums
Olīveļļa
Sāls, pipari
1 sīpols
500 g sēņu (“Bonduelle” svaigu, saldētu vai konservētu)
2 vistas krūtiņas gabaliņi
Sinepes
Saldais krējums
Olīveļļa
Sāls, pipari
- Solis 1Sīpolu un 500 g sēņu sagriež strēmelēs. Lai taupītu laiku, droši izmantojiet “Bonduelle” saldētās, jau sagrieztās sēnes vai konservētās, kuras nepieciešams tikai notecināt.
- Solis 2Sēnes 5 minūtes apcep pannā nelielā daudzumā eļļas, līdz iztvaiko ūdens.
- Solis 3Pievieno gabaliņos sagrieztu vistas krūtiņu un apcep 5 minūtes.
- Solis 4Pievieno 1 tējk. sinepju, 4 ēd. k. saldā krējuma, sāli un piparus.
- Solis 5Uzliek vāku un sautē 10 minūtes. Tikmēr uzvāra ūdeni, pievieno sāli un izvāra 300 g tagliatelle makaronu. Nokāš un pārlej ar saldā krējuma, sēņu un vistas gaļas mērci.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Kartupeļu salāti
Kartupeļu salāti – viegls un ātri pagatavojams ēdiens, kura bāzi veido vārīti kartupeļi. Ir ļoti daudz šo salātu variāciju, tāpēc šo ēdienu ikviens var viegli pielāgot savai gaumei un uztura vajadzībām. Kartupeļu salātus var pasniegt kā vieglu uzkodu, piedevu vai arī pamatēdienu. Izmēģiniet un atklājiet savu iecienītāko variantu!
Turku zirņi indiešu gaumē
Spageti ar boloņas mērci no lēcām
Atklāj arī...