1. >Receptes
  2. >Tagliatelle ar sēnēm un vistas gaļu

Tagliatelle ar sēnēm un vistas gaļu

Tagliatelle – itāliešu makaronu forma. Šos makaronus pagatavot ir super viegli! Un kas gan sader labāk ar makaroniem, ja ne vistas gaļa un sēnes? Viegls un ikdienā ātri pagatavojams ēdiens.
Viegla
4 cilvēkiem
45 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
300 g tagliatelle makaronu

1 sīpols

500 g sēņu (“Bonduelle” svaigu, saldētu vai konservētu)

2 vistas krūtiņas gabaliņi

Sinepes

Saldais krējums

Olīveļļa

Sāls, pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
300 g tagliatelle makaronu

1 sīpols

500 g sēņu (“Bonduelle” svaigu, saldētu vai konservētu)

2 vistas krūtiņas gabaliņi

Sinepes

Saldais krējums

Olīveļļa

Sāls, pipari
  1. Solis 1
    Sīpolu un 500 g sēņu sagriež strēmelēs. Lai taupītu laiku, droši izmantojiet “Bonduelle” saldētās, jau sagrieztās sēnes vai konservētās, kuras nepieciešams tikai notecināt.
  2. Solis 2
    Sēnes 5 minūtes apcep pannā nelielā daudzumā eļļas, līdz iztvaiko ūdens.
  3. Solis 3
    Pievieno gabaliņos sagrieztu vistas krūtiņu un apcep 5 minūtes.
  4. Solis 4
    Pievieno 1 tējk. sinepju, 4 ēd. k. saldā krējuma, sāli un piparus.
  5. Solis 5
    Uzliek vāku un sautē 10 minūtes. Tikmēr uzvāra ūdeni, pievieno sāli un izvāra 300 g tagliatelle makaronu. Nokāš un pārlej ar saldā krējuma, sēņu un vistas gaļas mērci.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
  • Turku zirņi indiešu gaumē

  • Spageti ar boloņas mērci no lēcām

  • Tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu (“carnitas”)

    Kad gaisā vējo vasaras siltums, droši vien labākais veids, kādā pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem, ir kopā baudīt gardus, aromātiskus ēdienus zem klajas debess. Viens no šādiem ēdieniem varētu būt tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu, pazīstams arī kā “carnitas”, kas ļauj sajust Meksikas virtuves autentiskumu un siltumu. “Carnitas” – tradicionāls meksikāņu ēdiens, kas radies Centrālās Meksikas reģionā, kur cūkgaļa tiek lēnām vārīta savā sulā kopā ar dažādām garšvielām, līdz tā kļūst ļoti mīksta un aromātiska. Ļaujiet šai receptei kļūt par jūsu vasaras (un ne tikai) zvaigzni, kas uzburs ne tikai gardus acumirkļus, bet arī neaizmirstamas atmiņas.