Puravu un šķiņķa pīrāgs
Viegla
4 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas






Sastāvdaļas
4 porcijām
3 olas
250g biezpiena
200ml piena
180g miltu
600g puravu
120g šķiņķa strēmelēs
Sviests
250g biezpiena
200ml piena
180g miltu
600g puravu
120g šķiņķa strēmelēs
Sviests
Sastāvdaļas 4 porcijām
3 olas
250g biezpiena
200ml piena
180g miltu
600g puravu
120g šķiņķa strēmelēs
Sviests
250g biezpiena
200ml piena
180g miltu
600g puravu
120g šķiņķa strēmelēs
Sviests
- Solis 1Puravus tvaicē, pēc tam sagriež šķēlītēs.
- Solis 2Olas sajauc ar biezpienu, pienu un miltiem, līdz iegūst viendabīgu masu. Pievieno puravus un šķiņķi.
- Solis 3Cepamo formu ieziež ar sviestu, tajā lej pagatavoto masu un cep cepeškrāsnī 180°C temperatūrā 30 minūtes.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Kartupeļu salāti
Kartupeļu salāti – viegls un ātri pagatavojams ēdiens, kura bāzi veido vārīti kartupeļi. Ir ļoti daudz šo salātu variāciju, tāpēc šo ēdienu ikviens var viegli pielāgot savai gaumei un uztura vajadzībām. Kartupeļu salātus var pasniegt kā vieglu uzkodu, piedevu vai arī pamatēdienu. Izmēģiniet un atklājiet savu iecienītāko variantu!
Turku zirņi indiešu gaumē
Spageti ar boloņas mērci no lēcām
Atklāj arī...