Marokas salāti
Pasaules garšu receptes kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Maroku, lai vari pagatavot un baudīt tradicionālu marokāņu ēdienu.
Viegla
1 cilvēkiem
20 minūtes
Sastāvdaļas
1 porcijai
Bonduelle Inspiration turku zirņu 2x65 g 1 iepakojums
50 g kuskusa
75 g vistas krūtiņas
1 ēd. k. olīveļļas
1 piparmētras zariņš
Gurķis
50 g granātābola sēklu
1/2 citrona
50 g kuskusa
75 g vistas krūtiņas
1 ēd. k. olīveļļas
1 piparmētras zariņš
Gurķis
50 g granātābola sēklu
1/2 citrona
Sastāvdaļas 1 porcijai
Bonduelle Inspiration turku zirņu 2x65 g 1 iepakojums
50 g kuskusa
75 g vistas krūtiņas
1 ēd. k. olīveļļas
1 piparmētras zariņš
Gurķis
50 g granātābola sēklu
1/2 citrona
50 g kuskusa
75 g vistas krūtiņas
1 ēd. k. olīveļļas
1 piparmētras zariņš
Gurķis
50 g granātābola sēklu
1/2 citrona
- Solis 1Kuskusu pārlejiet ar 100 ml ūdens un paturiet 5 minūtes.
- Solis 2Vistas gaļu sagrieziet, pievienojiet tai garšvielas un izcepiet.
- Solis 3Piparmētru smalki sagrieziet. Gurķi sagrieziet gabaliņos.
- Solis 4Kuskusu nosusiniet, samaisiet ar piparmētru un eļļu.
- Solis 5Šķīvī lieciet kuskusu, gurķi, vistu, granātābola sēklas, turku zirņus. Var pievienot citronu.
Atklāj arī...