Pinterest

Marokas salāti

Pasaules garšu receptes kopā ar Bonduelle! Šoreiz virtuve aizvedīs Tevi uz Maroku, lai vari pagatavot un baudīt tradicionālu marokāņu ēdienu.
Viegla
1 cilvēkiem
20 minūtes
Sastāvdaļas
1 porcijai
Bonduelle Inspiration turku zirņu 2x65 g 1 iepakojums

50 g kuskusa

75 g vistas krūtiņas

1 ēd. k. olīveļļas

1 piparmētras zariņš

Gurķis

50 g granātābola sēklu

1/2 citrona
Sastāvdaļas 1 porcijai
Bonduelle Inspiration turku zirņu 2x65 g 1 iepakojums

50 g kuskusa

75 g vistas krūtiņas

1 ēd. k. olīveļļas

1 piparmētras zariņš

Gurķis

50 g granātābola sēklu

1/2 citrona
  1. Solis 1
    Kuskusu pārlejiet ar 100 ml ūdens un paturiet 5 minūtes.
  2. Solis 2
    Vistas gaļu sagrieziet, pievienojiet tai garšvielas un izcepiet.
  3. Solis 3
    Piparmētru smalki sagrieziet. Gurķi sagrieziet gabaliņos.
  4. Solis 4
    Kuskusu nosusiniet, samaisiet ar piparmētru un eļļu.
  5. Solis 5
    Šķīvī lieciet kuskusu, gurķi, vistu, granātābola sēklas, turku zirņus. Var pievienot citronu.