Kukurūzas Madlēna
Kukurūza saldumos? Negaidīti, bet ļoti garšīgs kukurūzas našķis!
Viegla
4 cilvēkiem
22 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
30 g kausēta sviesta
1 ola
80 g dabīgā jogurta
70 g miltu
80 g Bonduelle kukurūzas
1 tējkarote cukura
1/4 tējkarotes sāls
1 tējkarote cepamā pulvera
1 ola
80 g dabīgā jogurta
70 g miltu
80 g Bonduelle kukurūzas
1 tējkarote cukura
1/4 tējkarotes sāls
1 tējkarote cepamā pulvera
Sastāvdaļas 4 porcijām
30 g kausēta sviesta
1 ola
80 g dabīgā jogurta
70 g miltu
80 g Bonduelle kukurūzas
1 tējkarote cukura
1/4 tējkarotes sāls
1 tējkarote cepamā pulvera
1 ola
80 g dabīgā jogurta
70 g miltu
80 g Bonduelle kukurūzas
1 tējkarote cukura
1/4 tējkarotes sāls
1 tējkarote cepamā pulvera
- Solis 1Miltus sajauciet ar cukuru, sāli un cepamo pulveri.
- Solis 2Miltu maisījumu sajauciet ar olām, jogurtu un sviestu.
- Solis 3Pievienojiet kukurūzu.
- Solis 4Madlēnas formiņas ieziediet ar sviestu, lieciet tajās mīklu. Cepiet 12 minūtes līdz 200 °C uzkarsētā cepeškrāsnī.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Īsta „Bruschetta“
Kulinārie ceļojumi ar Bonduelle piedāvā Jums doties uz Itāliju. Uzkoda itāliešu gaumē, kas pārsteigs ikvienu.
Meksikāņu salāti ar kukurūzu
Ātri pagatavojami un neprātīgi gardi meksikāņu salāti aizvedīs Jūs uz Meksiku! Ar šo salātu recepti patiešām nebūs vilties!
Pīrādziņi ar kukurūzu un tzatziki mērci
Kraukšķīgi un veselīgi kukurūzas pīrāgi ar tzatziki mērci – lieliska uzkodas recepte, kad gribas labi uzsākt dienu vai pacienāt viesus.
Atklāj arī...