Kāpostu lazanja
Sastāvdaļas








100 g rīsu
500 g maltas liellopu gaļas
2 ķiploka daiviņas
1 sauja pētersīļu
1 ola
1 sīpols
Olīveļļa
Sāls, pipari
100 g rīsu
500 g maltas liellopu gaļas
2 ķiploka daiviņas
1 sauja pētersīļu
1 ola
1 sīpols
Olīveļļa
Sāls, pipari
- Solis 1Kāpostu pārgriež uz pusēm, izņem kacenu. Noņem lielās kāposta lapas. Lapas iemērc verdošā ūdenī uz 10 minūtēm. Pēc tam lapas nosusina.
- Solis 2Pagatavo pildījumu. Sagriež sīpolu un apcep 1 ēd. k. eļļas pēc izvēles. Pievieno rīsus, visam pārlej verdošu sālsūdeni un vāra 10 minūtes.
- Solis 3Malto liellopu gaļu sajauc ar rīsiem, sasmalcinātu ķiploku un smalcinātiem pētersīļiem, olu, sāli un pipariem.
- Solis 4Cepamo trauku ieziež ar sviestu, tajā liek kāpostu lapu kārtu, pēc tam pagatavoto pildījumu, pēc tam atkal kāpostu lapu kārtu. Veido kārtas, līdz visas sastāvdaļas ir izlietotas.
- Solis 5Ēdienu cep cepeškrāsnī 180°C 45 minūtes. Ja nepieciešams, pārklāj ar alumīnija foliju, lai neapdegtu virsma.
“Croustis” bļoda
Palutiniet sevi ar mūsu kraukšķīgajiem gardumiem, kuri ir arī šīs gardās receptes sastāvdaļa! Perfekta izvēle ātri pagatavojamam un gardam ēdienam, kuru baudīt pusdienu pārtraukumā.
Pita ar “Croustis”
Jūs vienkārši nespēsiet pateikt nē mūsu gardajai receptei ar pitu un neaizstājamajiem “Croustis”! Šis viegli pagatavojamais ēdiens ir lieliski piemērots ātrām vakariņām vai kā garda uzkoda. Meklējiet mūsu “Croustis” saldēto produktu nodaļā – kraukšķīga un sātīga izvēle visiem gadījumiem.
Kartupeļu salāti
Kartupeļu salāti – viegls un ātri pagatavojams ēdiens, kura bāzi veido vārīti kartupeļi. Ir ļoti daudz šo salātu variāciju, tāpēc šo ēdienu ikviens var viegli pielāgot savai gaumei un uztura vajadzībām. Kartupeļu salātus var pasniegt kā vieglu uzkodu, piedevu vai arī pamatēdienu. Izmēģiniet un atklājiet savu iecienītāko variantu!