Pinterest

Cepeškrāsnī ceptas olas ar franču sautējumu ratatouille

Viegla
4 cilvēkiem
20 minūtes

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene gatavā franču maisījuma ratatouille

4 lielas olas

4 ēd. k. skābā krējuma

Smalkā sāls, svaigi malti pipari

Pasniegšanai: maize
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene gatavā franču maisījuma ratatouille

4 lielas olas

4 ēd. k. skābā krējuma

Smalkā sāls, svaigi malti pipari

Pasniegšanai: maize
  1. Solis 1
    Cepeškrāsni uzkarsējiet līdz 200°C temperatūrai.
  2. Solis 2
    Sadaliet ratatouille sautējumu četros trauciņos. Katrā trauciņā uz sautējuma lieciet 1 ēdamkaroti krājuma, pievienojiet sāli, piparus. Virsū iesitiet pa olai.
  3. Solis 3
    Trauciņus lieciet cepamajā plātī. Lejiet tajā karstu ūdeni, lai tas būtu trauciņiem līdz pusei un cepiet cepeškrāsnī 10–12 minūtes – atkarībā no tā, cik cietas olas vēlaties.
  4. Solis 4
    Izņemiet trauciņus no cepeškrāsns, apkaisiet ar sāli, pipariem un pasniedziet ar maizi.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
  • Kartupeļu salāti

    Kartupeļu salāti

    Kartupeļu salāti – viegls un ātri pagatavojams ēdiens, kura bāzi veido vārīti kartupeļi. Ir ļoti daudz šo salātu variāciju, tāpēc šo ēdienu ikviens var viegli pielāgot savai gaumei un uztura vajadzībām. Kartupeļu salātus var pasniegt kā vieglu uzkodu, piedevu vai arī pamatēdienu. Izmēģiniet un atklājiet savu iecienītāko variantu!

  • Turku zirņi indiešu gaumē

    Turku zirņi indiešu gaumē

  • Spageti ar boloņas mērci no lēcām

    Spageti ar boloņas mērci no lēcām