Cepeškrāsnī ceptas olas ar franču sautējumu ratatouille
Viegla
4 cilvēkiem
20 minūtes
Sastāvdaļas



Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene gatavā franču maisījuma ratatouille
4 lielas olas
4 ēd. k. skābā krējuma
Smalkā sāls, svaigi malti pipari
Pasniegšanai: maize
4 lielas olas
4 ēd. k. skābā krējuma
Smalkā sāls, svaigi malti pipari
Pasniegšanai: maize
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene gatavā franču maisījuma ratatouille
4 lielas olas
4 ēd. k. skābā krējuma
Smalkā sāls, svaigi malti pipari
Pasniegšanai: maize
4 lielas olas
4 ēd. k. skābā krējuma
Smalkā sāls, svaigi malti pipari
Pasniegšanai: maize
- Solis 1Cepeškrāsni uzkarsējiet līdz 200°C temperatūrai.
- Solis 2Sadaliet ratatouille sautējumu četros trauciņos. Katrā trauciņā uz sautējuma lieciet 1 ēdamkaroti krājuma, pievienojiet sāli, piparus. Virsū iesitiet pa olai.
- Solis 3Trauciņus lieciet cepamajā plātī. Lejiet tajā karstu ūdeni, lai tas būtu trauciņiem līdz pusei un cepiet cepeškrāsnī 10–12 minūtes – atkarībā no tā, cik cietas olas vēlaties.
- Solis 4Izņemiet trauciņus no cepeškrāsns, apkaisiet ar sāli, pipariem un pasniedziet ar maizi.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Kartupeļu salāti
Kartupeļu salāti – viegls un ātri pagatavojams ēdiens, kura bāzi veido vārīti kartupeļi. Ir ļoti daudz šo salātu variāciju, tāpēc šo ēdienu ikviens var viegli pielāgot savai gaumei un uztura vajadzībām. Kartupeļu salātus var pasniegt kā vieglu uzkodu, piedevu vai arī pamatēdienu. Izmēģiniet un atklājiet savu iecienītāko variantu!
Turku zirņi indiešu gaumē
Spageti ar boloņas mērci no lēcām
Atklāj arī...