Pinterest

Veģetāra turku zirņu Čana masala

Sastāvdaļas
4 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle Vapeur” turku zirņu (425 ml)

300 g sasmalcinātu tomātu

1 sīpols

1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas

ingvera sakne

4 tējkarotes garšvielu maisījuma “Garam masala”

4 tējkarotes malta koriandra

1 ēdamkarote karija

1 tējkarote ķimeņu

čili pēc nepieciešamības

svaigs koriandrs
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle Vapeur” turku zirņu (425 ml)

300 g sasmalcinātu tomātu

1 sīpols

1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas

ingvera sakne

4 tējkarotes garšvielu maisījuma “Garam masala”

4 tējkarotes malta koriandra

1 ēdamkarote karija

1 tējkarote ķimeņu

čili pēc nepieciešamības

svaigs koriandrs
  1. Solis 1
    Notīra ķiploku, sīpolu un ingveru, smalki sagriež. Ingveru var arī sarīvēt.
  2. Solis 2
    Pannā apcep sīpolu, līdz tas apbrūnē. Pievieno smalki sagriezto ingveru un ķiploku. Visu apcep, pēc tam pievieno garšvielas.
  3. Solis 3
    Pievieno sasmalcinātos tomātus un turku zirņus.
  4. Solis 4
    Uz lēnas uguns sautē aptuveni 15 minūtes, lai garšas savstarpēji labāk sajauktos.
  5. Solis 5
    Pievieno sāli pēc garšas. Apkaisa ar sasmalcinātu koriandru.
  6. Solis 6
    Pasniedz ar rīsiem. Labu apetīti!