Veģetāra turku zirņu Čana masala
Vidēji sarežģīta
4 cilvēkiem
15 minūtes
10 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle Vapeur” turku zirņu (425 ml)
300 g sasmalcinātu tomātu
1 sīpols
1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas
ingvera sakne
4 tējkarotes garšvielu maisījuma “Garam masala”
4 tējkarotes malta koriandra
1 ēdamkarote karija
1 tējkarote ķimeņu
čili pēc nepieciešamības
svaigs koriandrs
300 g sasmalcinātu tomātu
1 sīpols
1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas
ingvera sakne
4 tējkarotes garšvielu maisījuma “Garam masala”
4 tējkarotes malta koriandra
1 ēdamkarote karija
1 tējkarote ķimeņu
čili pēc nepieciešamības
svaigs koriandrs
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle Vapeur” turku zirņu (425 ml)
300 g sasmalcinātu tomātu
1 sīpols
1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas
ingvera sakne
4 tējkarotes garšvielu maisījuma “Garam masala”
4 tējkarotes malta koriandra
1 ēdamkarote karija
1 tējkarote ķimeņu
čili pēc nepieciešamības
svaigs koriandrs
300 g sasmalcinātu tomātu
1 sīpols
1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas
ingvera sakne
4 tējkarotes garšvielu maisījuma “Garam masala”
4 tējkarotes malta koriandra
1 ēdamkarote karija
1 tējkarote ķimeņu
čili pēc nepieciešamības
svaigs koriandrs
- Solis 1Notīra ķiploku, sīpolu un ingveru, smalki sagriež. Ingveru var arī sarīvēt.
- Solis 2Pannā apcep sīpolu, līdz tas apbrūnē. Pievieno smalki sagriezto ingveru un ķiploku. Visu apcep, pēc tam pievieno garšvielas.
- Solis 3Pievieno sasmalcinātos tomātus un turku zirņus.
- Solis 4Uz lēnas uguns sautē aptuveni 15 minūtes, lai garšas savstarpēji labāk sajauktos.
- Solis 5Pievieno sāli pēc garšas. Apkaisa ar sasmalcinātu koriandru.
- Solis 6Pasniedz ar rīsiem. Labu apetīti!
Atklāj arī...












