Svaigie salāti ar redīsiem, cukīni un zirnīšiem
Vasaras garšas salāti – arī tad, kad aiz loga ir ziema vai lietaina diena.
Viegla
4 cilvēkiem
30 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 paciņa Bonduelle Vapeur saldētu, tvaicētu zaļo zirnīšu
4 vidēja lieluma cukīni
Sauja redīsu
Citronu sula
2 ēd. k. medus
Sāls un pipari
4 vidēja lieluma cukīni
Sauja redīsu
Citronu sula
2 ēd. k. medus
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 paciņa Bonduelle Vapeur saldētu, tvaicētu zaļo zirnīšu
4 vidēja lieluma cukīni
Sauja redīsu
Citronu sula
2 ēd. k. medus
Sāls un pipari
4 vidēja lieluma cukīni
Sauja redīsu
Citronu sula
2 ēd. k. medus
Sāls un pipari
- Solis 1Nomazgājiet cukīni, sagrieziet tos pēc iespējas plānākās šķēlītēs.
- Solis 2Uz pannas olīveļļā apcepiet cukīni. Cukīni jākļūst maigi brūnganiem.
- Solis 3Zaļos zirnīšus cepiet uz pannas 3 minūtes.
- Solis 4Redīsus nomazgājiet un sagrieziet divās daļās.
- Solis 5Bļodā sajauciet citrona sulu ar medu, pievienojiet garšvielas.
- Solis 6Visus dārzeņus samaisiet, pievienojiet tiem pagatavoto mērci.
Atklāj arī...