Pinterest

Olas ar siera un zirnīšu pildījumu

Sastāvdaļas
2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” zaļo zirnīšu (212 ml)

60 g siera

3 olas

2–3 ēd. k. majonēzes

Daži zariņi maurloku

Sāls un pipari
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” zaļo zirnīšu (212 ml)

60 g siera

3 olas

2–3 ēd. k. majonēzes

Daži zariņi maurloku

Sāls un pipari
  1. Solis 1
    Izvāra olas, atdzesē un noloba.
  2. Solis 2
    Olas pārgriež uz pusēm, uzmanīgi izņem olu dzeltenumus, kurus liek atsevišķā traukā.
  3. Solis 3
    Sarīvē sieru, sasmalcina maurlokus. Ar dakšiņu saspaida dzeltenumus un sajauc ar ¾ siera un maurlokiem. Pievieno majonēzi, sāli un piparus. Pievieno zaļos zirnīšus.
  4. Solis 4
    Ar pagatavoto maisījumu pilda olas. Pasniedzot dekorē ar atlikušo sieru.