Olas ar siera un zirnīšu pildījumu
Viegla
2 cilvēkiem
10 minūtes
20 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” zaļo zirnīšu (212 ml)
60 g siera
3 olas
2–3 ēd. k. majonēzes
Daži zariņi maurloku
Sāls un pipari
60 g siera
3 olas
2–3 ēd. k. majonēzes
Daži zariņi maurloku
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” zaļo zirnīšu (212 ml)
60 g siera
3 olas
2–3 ēd. k. majonēzes
Daži zariņi maurloku
Sāls un pipari
60 g siera
3 olas
2–3 ēd. k. majonēzes
Daži zariņi maurloku
Sāls un pipari
- Solis 1Izvāra olas, atdzesē un noloba.
- Solis 2Olas pārgriež uz pusēm, uzmanīgi izņem olu dzeltenumus, kurus liek atsevišķā traukā.
- Solis 3Sarīvē sieru, sasmalcina maurlokus. Ar dakšiņu saspaida dzeltenumus un sajauc ar ¾ siera un maurlokiem. Pievieno majonēzi, sāli un piparus. Pievieno zaļos zirnīšus.
- Solis 4Ar pagatavoto maisījumu pilda olas. Pasniedzot dekorē ar atlikušo sieru.
Atklāj arī...












.webp)