Kukurūzas “Mac and Cheese” korejiešu gaumē
Ja meklējat ēdienu, kurā būtu apvienota iecienīta klasika un jaunas, drosmīgas garšas, ir noteikti vērts pievērst uzmanību kukurūzas “Mac and Cheese” korejiešu gaumē. Tā ir ne tikai neierasta, bet arī intriģējoša ierastā “Mac and Cheese” versija, kas ienesīs jaunas garšas un tekstūras jūsu šķīvī. Šis ēdiens ir lieliski piemērots, lai pārsteigtu savus viesus ar īpašu kombināciju, kas noteikti atstās iespaidu, kā arī omulīgam vakaram mājās kopā ar ģimeni. Nevarat vien sagaidīt, lai izmēģinātu? Tad parūpējieties par nepieciešamajām sastāvdaļām un ķerieties pie gatavošanas!
Sastāvdaļas
1 porcijai
● 200 g konservētas kukurūzas “Bonduelle”
● 60 g sviesta
● 40 g miltu
● 200 g piena
● 100 g saldā krējuma
● 180 g Čedaras siera
● 180 g fermentēta siera
● sāls, malti pipari pēc garšas
● 60 g sviesta
● 40 g miltu
● 200 g piena
● 100 g saldā krējuma
● 180 g Čedaras siera
● 180 g fermentēta siera
● sāls, malti pipari pēc garšas
Sastāvdaļas 1 porcijai
● 200 g konservētas kukurūzas “Bonduelle”
● 60 g sviesta
● 40 g miltu
● 200 g piena
● 100 g saldā krējuma
● 180 g Čedaras siera
● 180 g fermentēta siera
● sāls, malti pipari pēc garšas
● 60 g sviesta
● 40 g miltu
● 200 g piena
● 100 g saldā krējuma
● 180 g Čedaras siera
● 180 g fermentēta siera
● sāls, malti pipari pēc garšas
- Solis 1Katlā izkausē sviestu un sajauc ar miltiem. Katlā lēnām lej pienu un saldo krējumu, visu laiku putojot, lai neveidotos kunkuļi.
- Solis 2Vāra uz lēnas uguns 5–7 minūtes, līdz mērce sabiezē. Pēc tam pievieno pa 150 g rīvētā Čedaras un fermentētā siera (daļu atstāj pārkaisīšanai). Mērci karsē, līdz siers ir izkusis. Pievieno sāli un piparus.
- Solis 3Cepamajā pannā liek kukurūzu, pagatavoto mērci – visu kārtīgi sajauc. Pārkaisa ar atlikušo sieru. Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 10 minūtes.
- Solis 4Ceram, ka šis kukurūzas “Mac and Cheese” korejiešu gaumē kļūs par vienu no jūsu iecienītākajiem ēdieniem. Unikālā siera un kukurūzas kombinācija piešķir tradicionālajai receptei jaunu elpu un patīkami pārsteidz ikvienu, kas to nogaršo. Nebaidieties eksperimentēt un pagatavot šo ēdienu – tā pagatavošana ir vienkārša, bet rezultāts noteikti iepriecinās.
Atklāj arī...












.webp)