Pinterest

Kukurūzas “Mac and Cheese” korejiešu gaumē

Ja meklējat ēdienu, kurā būtu apvienota iecienīta klasika un jaunas, drosmīgas garšas, ir noteikti vērts pievērst uzmanību kukurūzas “Mac and Cheese” korejiešu gaumē. Tā ir ne tikai neierasta, bet arī intriģējoša ierastā “Mac and Cheese” versija, kas ienesīs jaunas garšas un tekstūras jūsu šķīvī. Šis ēdiens ir lieliski piemērots, lai pārsteigtu savus viesus ar īpašu kombināciju, kas noteikti atstās iespaidu, kā arī omulīgam vakaram mājās kopā ar ģimeni. Nevarat vien sagaidīt, lai izmēģinātu? Tad parūpējieties par nepieciešamajām sastāvdaļām un ķerieties pie gatavošanas!
Sastāvdaļas
1 porcijai
● 200 g konservētas kukurūzas “Bonduelle

● 60 g sviesta

● 40 g miltu

● 200 g piena

● 100 g saldā krējuma

● 180 g Čedaras siera

● 180 g fermentēta siera

● sāls, malti pipari pēc garšas
Sastāvdaļas 1 porcijai
● 200 g konservētas kukurūzas “Bonduelle

● 60 g sviesta

● 40 g miltu

● 200 g piena

● 100 g saldā krējuma

● 180 g Čedaras siera

● 180 g fermentēta siera

● sāls, malti pipari pēc garšas

Recepte pagatavota ar

KukurūzaKukurūza
  1. Solis 1
    Katlā izkausē sviestu un sajauc ar miltiem. Katlā lēnām lej pienu un saldo krējumu, visu laiku putojot, lai neveidotos kunkuļi.
  2. Solis 2
    Vāra uz lēnas uguns 5–7 minūtes, līdz mērce sabiezē. Pēc tam pievieno pa 150 g rīvētā Čedaras un fermentētā siera (daļu atstāj pārkaisīšanai). Mērci karsē, līdz siers ir izkusis. Pievieno sāli un piparus.
  3. Solis 3
    Cepamajā pannā liek kukurūzu, pagatavoto mērci – visu kārtīgi sajauc. Pārkaisa ar atlikušo sieru. Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 10 minūtes.
  4. Solis 4
    Ceram, ka šis kukurūzas “Mac and Cheese” korejiešu gaumē kļūs par vienu no jūsu iecienītākajiem ēdieniem. Unikālā siera un kukurūzas kombinācija piešķir tradicionālajai receptei jaunu elpu un patīkami pārsteidz ikvienu, kas to nogaršo. Nebaidieties eksperimentēt un pagatavot šo ēdienu – tā pagatavošana ir vienkārša, bet rezultāts noteikti iepriecinās.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
  • Kartupeļu salāti

    Kartupeļu salāti

    Kartupeļu salāti – viegls un ātri pagatavojams ēdiens, kura bāzi veido vārīti kartupeļi. Ir ļoti daudz šo salātu variāciju, tāpēc šo ēdienu ikviens var viegli pielāgot savai gaumei un uztura vajadzībām. Kartupeļu salātus var pasniegt kā vieglu uzkodu, piedevu vai arī pamatēdienu. Izmēģiniet un atklājiet savu iecienītāko variantu!

  • Tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu (“carnitas”)

    Tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu (“carnitas”)

    Kad gaisā vējo vasaras siltums, droši vien labākais veids, kādā pavadīt laiku ar ģimeni un draugiem, ir kopā baudīt gardus, aromātiskus ēdienus zem klajas debess. Viens no šādiem ēdieniem varētu būt tako meksikāņu gaumē ar plucinātu cūkgaļu, pazīstams arī kā “carnitas”, kas ļauj sajust Meksikas virtuves autentiskumu un siltumu. “Carnitas” – tradicionāls meksikāņu ēdiens, kas radies Centrālās Meksikas reģionā, kur cūkgaļa tiek lēnām vārīta savā sulā kopā ar dažādām garšvielām, līdz tā kļūst ļoti mīksta un aromātiska. Ļaujiet šai receptei kļūt par jūsu vasaras (un ne tikai) zvaigzni, kas uzburs ne tikai gardus acumirkļus, bet arī neaizmirstamas atmiņas.

  • Tako ar garnelēm, ananasiem un čili pupiņām

    Tako ar garnelēm, ananasiem un čili pupiņām

    Iztēlojieties saulainu dienu, kad jūras vējiņš maigi glāsta seju, bet gaisā virmo tropu augļu aromāts – tieši šādas sajūtas pārņem, baudot svaigo un eksotisko tako ar garnelēm, ananasiem un čili pupiņām. Tā ir ne tikai interesanta garšu kombinācija, bet arī lieliska izvēle vasaras ballītēm ar draugiem vai īpašām ģimenes pusdienām (vai vakariņām), kad gribas kaut ko nedaudz citādu un atmiņā paliekošu. Apsolām – šis tako ar garnelēm, ananasiem un čili pupiņām ļaus domās pārcelties uz eksotiskām zemēm, neizejot no mājas.