Pinterest

Kraukšķīga kukurūza ar sāli

Kad gribas pagatavot vienkāršu, taču īpaši gardu uzkodu, kraukšķīgā kukurūza ar sāli ir ideāla izvēle. Šajā receptē ir apvienots viss, kas iepriecina uzkodās, – kraukšķīgums, vieglums un maigs sāļums. Vien dažas sastāvdaļas, bet rezultāts – uzkoda, kas būs ideāli piemērota baudīšanai, gan skatoties filmas, gan jebkurā citā diennakts laikā. Vienalga, vai baudīsiet to vienatnē vai kopā ar draugiem, – šī kraukšķīgā kukurūza ar sāli vienmēr būs ātrs un gards risinājums, kad kārosies nobaudīt kaut ko viegli pagatavojamu, bet vienlaikus īpašu.
Sastāvdaļas
1 porcijai
● 200 g konservētas kukurūzas “Bonduelle

● nedaudz eļļas

● sāls, melnie pipari pēc garšas

● asās paprikas pulveris

● svaigs sasmalcināts koriandrs
Sastāvdaļas 1 porcijai
● 200 g konservētas kukurūzas “Bonduelle

● nedaudz eļļas

● sāls, melnie pipari pēc garšas

● asās paprikas pulveris

● svaigs sasmalcināts koriandrs
  1. Solis 1
    Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 oC. Kukurūzu ber cepamajā pannā, pēc garšas pievieno sāli un piparus, apslaka ar eļļu – visu sajauc.
  2. Solis 2
    Cep 10–15 minūtes, ik pa laikam sajaucot.
  3. Solis 3
    Apgrauzdēto kukurūzu pārkaisa ar asās paprikas pulveri un svaigo koriandru.
  4. Solis 4
    Tas arī viss, – atliek vien nobaudīt un izbaudīt! Ceram, ka kraukšķīgā kukurūza ar sāli kļūs par jūsu jauno iecienīto uzkodu, kuru vēlēsieties pagatavot ne vienu reizi vien. Kaut arī šī recepte ir ļoti vienkārša, rezultāts neatstās vienaldzīgu nevienu, – kraukšķīga kukurūza un nedaudz sāls rada uzkodu, kas būs piemērota visiem gadījumiem.