1. >Kopš 1853
  2. >TIK LABI MAINĪTIES UZ LABU

Mēs ierobežojam izmantoto pesticīdu daudzumu

Ilgtermiņa sadarbība ar vairāk nekā 2000 lauksaimniekiem no visas Eiropas dod mums iespēju palīdzēt šiem lauksaimniekiem pāriet pie alternatīvām agroekoloģiskām metodēm, tādām kā mehāniskā nezāļu ravēšana vai kukaiņu slazdu ierīkošana. Vēlamies nodrošināt, lai līdz 2025. gadam visos mūsu apstrādātajos laukos tiktu izmantotas vismaz divas alternatīvās lauksaimniecības tehnoloģijas. 

Vairāk informācijas

 

Ražu novācam vispiemērotākajā laikā

Sējumi tiek audzēti dabiskajos laika periodos un konkrētajām kultūrām piemērotākajās zonās. Lai nodrošinātu vislabāko garšu, krāsu un tekstūru un saglabātu pēc iespējas vairāk vitamīnu un minerālvielu, tie tiek novākti, pilnībā nobrieduši. Cenšamies, lai dārzeņi sasniegtu rūpnīcas 5 stundu laikā, tā saglabājot tajos vislielāko daudzumu vitamīnu un minerālvielu.

Vairāk informācijas

 

Ilgtspējīgs iepakojums ir viena no mūsu prioritātēm

Produktu iepakojums parasti veido lielāko daļu atkritumu tvertņu satura... Lai arī tagad vairums cilvēku to šķiro, mēs jūtam pienākumu uzlabot mūsu produktu iepakojumu, lai pēc iespējas vairāk palīdzētu dabai. Mēs pastāvīgi rūpējamies par iepakojuma sastāvu, svaru, ietekmi uz vidi un cenšamies kļūt par aprites (atjaunojamās) ekonomikas daļu.

Vairāk informācijas

 

Saudzējam bioloģisko daudzveidību un augsni

Mūsu lauksaimniecības partneri ir apņēmušies apstrādāt savus laukus pēc iespējas dabīgāk, saudzēt augsni un tās bioloģisko daudzveidību. Mēs personiski pazīstam katru savu lauksaimnieku un regulāri apmeklējam viņu saimniecības – vismaz reizi nedēļā sējumu audzēšanas laikā un katru dienu, novācot ražu. 

Vairāk informācijas