1. >Kopš 1853
  2. >Saglabājam dārzeņu uzturvērtību

Mēs cenšamies, lai Jūsu šķīvi sasniegtu dārzeņi ar vislielāko vitamīnu un minerālvielu daudzumu. 

Lai to panāktu, sējumi tiek audzēti dabiskajos laika periodos un konkrētajām kultūrām piemērotākajās zonās. Lai nodrošinātu vislabāko garšu, krāsu un tekstūru un saglabātu pēc iespējas vairāk vitamīnu un minerālvielu, tie tiek novākti, pilnībā nobrieduši, un pārstrādāti ne vairāk kā 5 stundu laikā pēc ražas novākšanas. Šo iemeslu dēļ mūsu rūpnīcas ir pie apstrādātajiem laukiem.

Lai saglabātu visu uzturvērtību, mēs:

-  dabiski šķirojam, mazgājam un mizojam: dārzeņi tiek šķiroti, mazgāti un mizoti mehāniski vai ar tvaiku. Saldētajiem un konservētajiem pārtikas produktiem dārzeņi tiek blanšēti ūdenī vai tvaikos, tā saglabājot uzturvērtību: garšu, krāsu un tekstūru.

- dārzeņus konservējam, izmantojot temperatūru: saldētie dārzeņi tiek gatavoti -30°C temperatūrā, pēc tam tiek glabāti -18°C temperatūrā; konservētie produkti vairākas minūtes tiek karsēti slēgtā iepakojumā temperatūrā, kas pārsniedz 130°C, bet pēc tam glabāti istabas temperatūrā. 

- veicam desmitiem kvalitātes kontroles pārbaužu no ražas novākšanas līdz produktu uzglabāšanai.

"Bonduelle" cenšas, lai Jūsu galdu sasniegtu tikai augstākās kvalitātes dārzeņi, kas saglabājuši savu uzturvērtību: tekstūru, krāsu, garšu.