Ja vēlaties noskatīties videoierakstu, jums ir jāpiekrīt Youtube sīkdatņu izmantošanai.
Zivju lazanja ar zaļajiem zirnīšiem
Bonduelle piedāvā idejas vakariņu galdam ar Itālijas pieskārienu. Tradicionālas itāļu receptes gaida Tevi!
Vidēji sarežģīta
4 cilvēkiem
55 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
2 glāzes Bonduelle saldētu, tvaicētu zaļo zirnīšu
90 ml vistas buljona
1/2 sīpola
1 ķiploka daiviņa
30 g sviesta
35 g miltu
250 ml piena
62 g parmezāna siera
30 g rīvmaizes
Lazanjas plāksnes
335 g baltās zivs filejas
250 g rīvēta siera pēc izvēles
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
2 glāzes Bonduelle saldētu, tvaicētu zaļo zirnīšu
90 ml vistas buljona
1/2 sīpola
1 ķiploka daiviņa
30 g sviesta
35 g miltu
250 ml piena
62 g parmezāna siera
30 g rīvmaizes
Lazanjas plāksnes
335 g baltās zivs filejas
250 g rīvēta siera pēc izvēles
Sāls un pipari
Solis 1
Pagatavojiet zaļos zirnīšus, sekojot instrukcijai uz paciņas. Tad sablendējiet tos kopā ar 30 ml buljona, līdz iegūta viendabīga zirnīšu masa.
Solis 2
Atsevišķā traukā sagrieziet sīpolus, ķiploku un apcepiet tos sviestā. Pievienojiet miltus un maisot karsējiet 1 minūti. Pielejiet pienu, 60 ml buljona un uzvāriet. Nepārtraukti maisiet ar lāpstiņu. Sautējiet apmēram minūti.
Solis 3
Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °C.
Solis 4
Citā traukā sajauciet parmezāna sieru un rīvmaizi.
Solis 5
Traukā, kurā cepsiet lazanju, lejiet 1/4 pagatavotās mērces. Lieciet lazanjas plākšņu kārtu un pārklājiet to ar daļu no zirnīšu masas.
Solis 6
Atkārtojiet 5. soli, līdz trauks ir piepildīts. Virsū lejiet atlikušo mērci.
Solis 7
Apkaisiet ar parmezāna sieru un rīvmaizes maisījumu. Cepiet apmēram 40 minūtes.
Ļauj sevi pārsteigt
VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts▶
Zaļo zirnīšu saldējums ar kokosriekstiem...
Jā, jā, izlasīji pareizi! Saldējums no zaļajiem zirnīšiem. Tas pārsteigs ikvienu. Uzticies Bonduelle!
Meksikāņu sautējums
Dodies garšu ceļojumā kopā ar Bonduelle! Šoreiz aicinām Tevi doties uz Meksiku kopā ar šo gardo saut...
Rīsu salāti ar pupiņām, brokoļiem un pap...
Jauni salāti! Rīsi, brokoļi, pupiņas un paprika radīs negaidītu garšu raibumu. Uzticies Bonduelle un...