Pinterest

Sarkano pupiņu braunijs

Mūsu sarkano pupiņu braunijs, ko sauc arī par šokolādes kūku, ir katra gardēža sapnis! Mazāk cukura, un nekādu miltu! Vai var būt kas labāks?
Viegla
4 cilvēkiem
40 minūtes

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene Bonduelle sarkano pupiņu

150 g melnās šokolādes

50 g brūnā cukura

50 ml piena pēc izvēles

2 olas

1 sauja riekstu pēc izvēles

1 tējk. cepamā pulvera

1 tējk. vaniļas ekstrakta

Sviests
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene Bonduelle sarkano pupiņu

150 g melnās šokolādes

50 g brūnā cukura

50 ml piena pēc izvēles

2 olas

1 sauja riekstu pēc izvēles

1 tējk. cepamā pulvera

1 tējk. vaniļas ekstrakta

Sviests

Recepte pagatavota ar

Sarkanās pupiņasSarkanās pupiņas
  1. Solis 1
    Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °C. Sarkanās pupiņas nosusiniet. Melno šokolādi izkausējiet karsta ūdens peldē.
  2. Solis 2
    Sablendējiet pupiņas ar pienu. Pievienojiet olas, kausētu šokolādi, cukuru, vaniļas ekstraktu un cepamo pulveri.
  3. Solis 3
    Riekstus sakapājiet lielos gabalos un uzmanīgi iemaisiet maisījumā.
  4. Solis 4
    Cepamo trauku ieziediet ar sviestu, lieciet tajā pagatavoto maisījumu. Cepiet cepeškrāsnī apmēram 25 minūtes.
  5. Solis 5
    Ļaujiet atdzist un sagrieziet.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
  • Čili sautējums

    Čili sautējums

    Sarkanās pupiņas der daudziem ēdieniem! Šoreiz Jūsu vakariņām piedāvājam īstu čili sautējumu ar pupiņām un kukurūzu. Lieliska pupiņu recepte.

  • Čili sautējums “Tradicionālais”

    Čili sautējums “Tradicionālais”

    Reizēm vienkārši negribas stāvēt pie plīts. Viegli pagatavojamām un ātrām vakariņām vai pusdienām izmēģini tradicionālo čili sautējumu ar Bonduelle pupiņām čili mērcē. Gatavošanas laiks tikai 20 minūtes.

  • Rīsu salāti

    Rīsu salāti

    Viegli pagatavojama un neprātīgi garda recepte! Bonduelle prot pārsteigt!