Sarkano pupiņu braunijs
Mūsu sarkano pupiņu braunijs, ko sauc arī par šokolādes kūku, ir katra gardēža sapnis! Mazāk cukura, un nekādu miltu! Vai var būt kas labāks?
Viegla
4 cilvēkiem
40 minūtes
Sastāvdaļas








Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene Bonduelle sarkano pupiņu
150 g melnās šokolādes
50 g brūnā cukura
50 ml piena pēc izvēles
2 olas
1 sauja riekstu pēc izvēles
1 tējk. cepamā pulvera
1 tējk. vaniļas ekstrakta
Sviests
150 g melnās šokolādes
50 g brūnā cukura
50 ml piena pēc izvēles
2 olas
1 sauja riekstu pēc izvēles
1 tējk. cepamā pulvera
1 tējk. vaniļas ekstrakta
Sviests
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene Bonduelle sarkano pupiņu
150 g melnās šokolādes
50 g brūnā cukura
50 ml piena pēc izvēles
2 olas
1 sauja riekstu pēc izvēles
1 tējk. cepamā pulvera
1 tējk. vaniļas ekstrakta
Sviests
150 g melnās šokolādes
50 g brūnā cukura
50 ml piena pēc izvēles
2 olas
1 sauja riekstu pēc izvēles
1 tējk. cepamā pulvera
1 tējk. vaniļas ekstrakta
Sviests
- Solis 1Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °C. Sarkanās pupiņas nosusiniet. Melno šokolādi izkausējiet karsta ūdens peldē.
- Solis 2Sablendējiet pupiņas ar pienu. Pievienojiet olas, kausētu šokolādi, cukuru, vaniļas ekstraktu un cepamo pulveri.
- Solis 3Riekstus sakapājiet lielos gabalos un uzmanīgi iemaisiet maisījumā.
- Solis 4Cepamo trauku ieziediet ar sviestu, lieciet tajā pagatavoto maisījumu. Cepiet cepeškrāsnī apmēram 25 minūtes.
- Solis 5Ļaujiet atdzist un sagrieziet.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
Čili sautējums
Sarkanās pupiņas der daudziem ēdieniem! Šoreiz Jūsu vakariņām piedāvājam īstu čili sautējumu ar pupiņām un kukurūzu. Lieliska pupiņu recepte.
Čili sautējums “Tradicionālais”
Reizēm vienkārši negribas stāvēt pie plīts. Viegli pagatavojamām un ātrām vakariņām vai pusdienām izmēģini tradicionālo čili sautējumu ar Bonduelle pupiņām čili mērcē. Gatavošanas laiks tikai 20 minūtes.
Rīsu salāti
Viegli pagatavojama un neprātīgi garda recepte! Bonduelle prot pārsteigt!
Atklāj arī...