Pinterest

Portobello sēnes ar ziedkāpostu rīsu pildījumu

Vidēji sarežģīta
4 cilvēkiem
10 minūtes
25 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle” ziedkāpostu rīsu 400 g



4 lielākas vai 6 mazas Portobello sēnes



Parmezāna siers



Ķiršu tomāti



Baziliks dekorēšanai



Olīveļļa



Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 iepakojums “Bonduelle” ziedkāpostu rīsu 400 g



4 lielākas vai 6 mazas Portobello sēnes



Parmezāna siers



Ķiršu tomāti



Baziliks dekorēšanai



Olīveļļa



Sāls un pipari
  1. Solis 1
    Sakarsē krāsni līdz 180 grādu temperatūrai.
  2. Solis 2
    Nomazgā Portobello sēnes, nogriež tām kātiņus un ar karoti izņem brūnās lapiņas. Sēnes vidu viegli apziež ar olīveļļu, uzkaisa sāli.
  3. Solis 3
    Cepamajā pannā ieklāj cepamo papīru un saliek Portobello sēnes. Cep aptuveni 15–20 minūtes.
  4. Solis 4
    Pannā sakarsē olīveļļu un ieber “Bonduelle” ziedkāpostu rīsus. Pievieno sāli un piparus, cep aptuveni 7 minūtes.
  5. Solis 5
    Izceptajās sēnēs liek apceptos ziedkāpostu rīsus un sagrieztus ķiršu tomātus. Uzkaisa parmezāna sieru un liek cepties vēl dažas minūtes, līdz siers izkūst. Dekorē ar bazilika lapiņām. Labu apetīti!