Pinterest

Cepti saldie kartupeļi ar turku zirņu, spinātu un fetas siera pildījumu

Sastāvdaļas
2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” tvaicēto turku zirņu “Vapeur”

300 g spinātu

1–2 gab. ķiploka daiviņas

2 gab. saldie kartupeļi

100 g fetas siera

50 ml olīveļļas

Pētersīļi, sāls, pipari
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” tvaicēto turku zirņu “Vapeur”

300 g spinātu

1–2 gab. ķiploka daiviņas

2 gab. saldie kartupeļi

100 g fetas siera

50 ml olīveļļas

Pētersīļi, sāls, pipari

Recepte pagatavota ar

"Vapeur" turku zirņi"Vapeur" turku zirņi
  1. Solis 1
    Saldos kartupeļus nomazgā, pārgriež uz pusēm un apviļā olīveļļa, pārkaisa ar sāli.
  2. Solis 2
    Kartupeļus liek pannā, kurā ieklāts cepamais papīrs, un cep cepeškrāsnī 200°C, 25–30 minūtes.
  3. Solis 3
    Kamēr kartupeļi cepas, pannā sakarsē olīveļļu un dažas minūtes tajā apcep spinātus un sasmalcināto ķiploku.
  4. Solis 4
    Pievieno turku zirņus, sāli un piparus. Liek traukā, maisījumam pievieno fetas sieru.
  5. Solis 5
    Ceptajos kartupeļos izveido bedrīti, bedrītē liek pagatavoto maisījumu.
  6. Solis 6
    Cep cepeškrāsnī vēl 10–12 minūtes. Visam pievieno sāli un piparus, pārkaisa ar pētersīļiem.
Ļauj sevi pārsteigt
Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
  • Brokoļu zupa

    Brokoļu zupa

    Brokoļu zupa pārsteigs ne tikai Tevi, bet arī visus Tavus draugus! Garšu rotaļa izkustinās visas garšas kārpiņas.

    ATKLĀJ RECEPTI
  • Kartupeļu, zirnīšu un spinātu karijs

    Kartupeļu, zirnīšu un spinātu karijs

    Šoreiz Bonduelle aicina Jūs doties uz Indiju! Šī garšu kombinācija liks justies tā, it kā Jūs sēdētu Indijas kafejnīcā.

    ATKLĀJ RECEPTI
  • Makaroni ar brokoļiem un ricotta sieru

    Makaroni ar brokoļiem un ricotta sieru

    Viegli un ātri pagatavojama makaronu ēdiena recepte, kas der visiem. Ļaujiet tiem pārsteigt Jūs vai Jūsu viesus!

    ATKLĀJ RECEPTI