Cepti saldie kartupeļi ar turku zirņu, spinātu un fetas siera pildījumu
Vidēji sarežģīta
2 cilvēkiem
30 minūtes
30 minūtes
Sastāvdaļas
2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” tvaicēto turku zirņu “Vapeur”
300 g spinātu
1–2 gab. ķiploka daiviņas
2 gab. saldie kartupeļi
100 g fetas siera
50 ml olīveļļas
Pētersīļi, sāls, pipari
300 g spinātu
1–2 gab. ķiploka daiviņas
2 gab. saldie kartupeļi
100 g fetas siera
50 ml olīveļļas
Pētersīļi, sāls, pipari
Sastāvdaļas 2 porcijām
1 skārdene “Bonduelle” tvaicēto turku zirņu “Vapeur”
300 g spinātu
1–2 gab. ķiploka daiviņas
2 gab. saldie kartupeļi
100 g fetas siera
50 ml olīveļļas
Pētersīļi, sāls, pipari
300 g spinātu
1–2 gab. ķiploka daiviņas
2 gab. saldie kartupeļi
100 g fetas siera
50 ml olīveļļas
Pētersīļi, sāls, pipari
- Solis 1Saldos kartupeļus nomazgā, pārgriež uz pusēm un apviļā olīveļļa, pārkaisa ar sāli.
- Solis 2Kartupeļus liek pannā, kurā ieklāts cepamais papīrs, un cep cepeškrāsnī 200°C, 25–30 minūtes.
- Solis 3Kamēr kartupeļi cepas, pannā sakarsē olīveļļu un dažas minūtes tajā apcep spinātus un sasmalcināto ķiploku.
- Solis 4Pievieno turku zirņus, sāli un piparus. Liek traukā, maisījumam pievieno fetas sieru.
- Solis 5Ceptajos kartupeļos izveido bedrīti, bedrītē liek pagatavoto maisījumu.
- Solis 6Cep cepeškrāsnī vēl 10–12 minūtes. Visam pievieno sāli un piparus, pārkaisa ar pētersīļiem.