Čili sautējums “Tradicionālais”
Reizēm vienkārši negribas stāvēt pie plīts. Viegli pagatavojamām un ātrām vakariņām vai pusdienām izmēģini tradicionālo čili sautējumu ar Bonduelle pupiņām čili mērcē. Gatavošanas laiks tikai 20 minūtes.
Viegla
4 cilvēkiem
20 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene Bonduelle sarkano pupiņu čili mērcē
2 sīpoli
2 ķiploka daiviņas
500 g maltas liellopu gaļas
1 jauns puravs
Rīvēts Ementāles siers
2 tējkarotes malta kumīna
Krekeri
Sāls un pipari
2 sīpoli
2 ķiploka daiviņas
500 g maltas liellopu gaļas
1 jauns puravs
Rīvēts Ementāles siers
2 tējkarotes malta kumīna
Krekeri
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene Bonduelle sarkano pupiņu čili mērcē
2 sīpoli
2 ķiploka daiviņas
500 g maltas liellopu gaļas
1 jauns puravs
Rīvēts Ementāles siers
2 tējkarotes malta kumīna
Krekeri
Sāls un pipari
2 sīpoli
2 ķiploka daiviņas
500 g maltas liellopu gaļas
1 jauns puravs
Rīvēts Ementāles siers
2 tējkarotes malta kumīna
Krekeri
Sāls un pipari
- Solis 1Sagrieziet sīpolus un sasmalciniet ķiploku. Apcepiet tos pannā.
- Solis 2Tad pievienojiet liellopa gaļu un cepiet apmēram 10 minūtes.
- Solis 3Pievienojiet Bonduelle sarkanās pupiņas čili mērcē un garšvielas. Cepiet vēl dažas minūtes.
- Solis 4Puravu sagrieziet strēmelītēs.
- Solis 5Uz sautējuma lieciet puravu un Ementāles sieru.
- Solis 6Pasniedziet ar krekeriem.
Atklāj arī...