Pinterest

Čili sautējums “Tradicionālais”

Reizēm vienkārši negribas stāvēt pie plīts. Viegli pagatavojamām un ātrām vakariņām vai pusdienām izmēģini tradicionālo čili sautējumu ar Bonduelle pupiņām čili mērcē. Gatavošanas laiks tikai 20 minūtes.
Viegla
4 cilvēkiem
20 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 skārdene Bonduelle sarkano pupiņu čili mērcē

2 sīpoli

2 ķiploka daiviņas

500 g maltas liellopu gaļas

1 jauns puravs

Rīvēts Ementāles siers

2 tējkarotes malta kumīna

Krekeri

Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 skārdene Bonduelle sarkano pupiņu čili mērcē

2 sīpoli

2 ķiploka daiviņas

500 g maltas liellopu gaļas

1 jauns puravs

Rīvēts Ementāles siers

2 tējkarotes malta kumīna

Krekeri

Sāls un pipari
  1. Solis 1
    Sagrieziet sīpolus un sasmalciniet ķiploku. Apcepiet tos pannā.
  2. Solis 2
    Tad pievienojiet liellopa gaļu un cepiet apmēram 10 minūtes.
  3. Solis 3
    Pievienojiet Bonduelle sarkanās pupiņas čili mērcē un garšvielas. Cepiet vēl dažas minūtes.
  4. Solis 4
    Puravu sagrieziet strēmelītēs.
  5. Solis 5
    Uz sautējuma lieciet puravu un Ementāles sieru.
  6. Solis 6
    Pasniedziet ar krekeriem.