Vienkārši un garšīgi

Bonduelle tvaicētās lēcas ir gards un augstvērtīgs olbaltumvielu avots, ko varat lietot kā pamatēdienos, tā salātos vai arī kā uzkodu. Izmēģiniet, pagatavojiet lēcas ar vistu vai sautējumā ar dārzeņiem. Gardi un lieliski saderīgi!
neto svars: 310 g
pictogramme
sastāvdaļas

lēcas, ūdens, sāls, antioksidants: askorbīnskābe, biezinātājs: kalcija hlorīds, dabīgs aromatizētājs (selerija).

Folskābes avots .

Sastāv Selerijas.

uzturvērtība

100g
Enerģija (kJ) 446 kJ
Enerģija (kcal) 106 kcal
Tauki (g) 0,7 g
Tostarp piesātinātās taukskābes (g) 0,1 g
Ogļhidrāti (g) 14 g
Cukurs (g) 0,5 g
Šķiedrvielas (g) 4,7 g
Olbaltumvielas (g) 8,5 g
Sāls (g) 0,51 g
B9 vitamīns (µg) 36 µg
pagatavošanas veids

Esam samazinājuši pagatavošanas laiku līdz minimumam! Šie dārzeņi jau ir sagatavoti pievienošanai jūsu ēdieniem.
uzglabāšanas nosacījumi

Uzglabat istabas temperatura vesa, sausa vieta.

Atklāj mūsu receptes

VieglaVidēji sarežģītaSarežģīta
< 15 minūtes15 - 45 minūtes45 m un +
Paraksts
  • Lēcu zupa

    Atklājiet jaunas garšas ar “Bonduelle” lēcu zupu! Ātri pagatavojamais un ļoti gardais ēdiens būs lieliski piemērots, lai pacienātu viesus, kuri ieradušies uz vakariņām, vai pārsteigtu mājiniekus. Kaut arī lēcu zupa bieži ir veģetāra, tā ir ļoti sātīga – lēcas satur ļoti daudz olbaltumvielu, tāpēc lieliski der gaļas vietā. Tiesa, jūs vienmēr varat pievienot ēdienam arī iecienītākās gaļas gabaliņus. Kā ātri pagatavot šo sātīgo zupu?

  • Falafels ar lēcām

    Recepšu ideja tiem, kas nebaidās eksperimentēt un atklāt jaunas garšas.

  • Pupiņu salāti