1. >Produkti
  2. >Ķirbju un dārzeņu maisījums zupai

Zupa ikvienam

Iespēja pagatavot gardu un veselīgu biezzupu no Bonduelle dārzeņu maisījuma. Pēc jūsu gaumes gatavota ķirbju krēmzupa vai kā tradicionāla dārzeņu zupa. Abi varianti ir gardi un veselīgi!

neto svars: 400 g
sastāvdaļas

Ķirbis (50%), burkāni (40%), sīpoli (10%). Produkts var saturēt seleriju.

Var saturēt Selerijas.

uzturvērtība

100g
Enerģija (kJ) 120 kJ
Enerģija (kcal) 29 kcal
Tauki (g) 0,2 g
- tostarp piesātinātās taukskābes (g) 0,1 g
Ogļhidrāti (g) 4,8 g
- Cukurs (g) 3,1 g
Šķiedrvielas (g) 2,2 g
Olbaltumvielas (g) 0,8 g
Sāls (g) 0,03 g
pagatavošanas veids

Dārzeņu buljons 0,5l, zaļo dārzeņu krēmzupa “Bonduelle” 400g; 1 glāze saldā krējuma 30%; sāls un pipari. Pagatavošanas: 1. Uzvārīt dārzeņu buljonu. 2. Pievienot buljonā dārzeņus no iepakojuma un vārīt 3 minūtes. 3. Pievienot saldo krējumu. 4. Saklenderēt izvārītos dārzeņus, lai izveidotos viendabīga un krēmīga zupa. Garšai pievienot sāli un piparus. Zupu var dekorēt ar maizes grauzdiņiem.

uzglabāšanas nosacījumi

Ledusskapī (no 0 līdz +3°C): 24 stundas. Saldētavā (-18°C): līdz derīguma termiņa beigu datumam.

Atkausēts produkts nav derīgs atkārtotai sasaldēšanai.

Atklāj mūsu receptes

Viegla
Vidēji sarežģīta
Sarežģīta
< 15 minūtes
15 - 45 minūtes
45 m un +
  • “Cereali” ar sēnēm un Parmezāna sieru

  • Kraukšķīgi kukurūzas plācenīši ar grieķu jogurtu

    Kad gribas kaut ko vieglu, kraukšķīgu un vienlaikus ar maigu garšu, kraukšķīgie kukurūzas plācenīši ar grieķu jogurtu ir ideāla izvēle. Šiem plācenīšiem ir patīkama tekstūra, un tajos apvienotas daudzas garšas nianses, kas savukārt lieliski sader ar maigo un svaigo grieķu jogurtu. Plācenīši ir viegls, bet vienlaikus arī sātīgs ēdiens, kas būs piemērots gan brokastīm, gan pusdienām, gan vakariņām. Kraukšķīgi kukurūzas plācenīši ar grieķu jogurtu – kraukšķīguma un krēmīgas tekstūras harmonija, kas iepriecinās jūsu garšas kārpiņas.

  • Grauzdiņš ar gvakamoli, kukurūzu un fetas sieru

    Kad gribas kaut ko ātri pagatavojamu, bet vienlaikus arī īpaši gardu, grauzdiņš ar gvakamoli, kukurūzu un fetas sieru var būt perfekts risinājums. Tas ir ēdiens, kurā ir apvienota krēmīgā, svaigā gvakamole, saldā, nedaudz kraukšķīgā kukurūza un pikantais fetas siers. Katrā tā kumosā jūtams pārsteidzošais garšu līdzsvars. Šis grauzdiņš ar gvakamoli, kukurūzu un fetas sieru ir lieliski piemērots vieglām brokastīm, kā uzkoda vai arī kā stilīgs ēdiens draugu ballītei, kad gribas pasniegt kaut ko vienkāršu, bet vienlaikus izteiksmīgu un niansētu. Ilgāk negaidiet un izmēģiniet mūsu recepti jau tagad!

Vairāk recepšu