Veselīgi dārzeņi – veselam organismam
Nomizo saldos kartupeļus, sagriež nelielos kubiņos. Puravu sagriež šķēlēs. Lielā katlā sakarsē olīveļļu, pievieno puravu un sasmalcinātu ķiploku. Visu apcep 2–3 minūtes. Pēc tam pievieno visas garšvielas – lauru lapas, kumīnu, ingveru, ķiploku, sarkanās paprikas pulveri, sāli un piparus. Cep vēl 1–2 minūtes. Pievieno saldos kartupeļus un ķirbjus, visu kopā apcep 5–7 minūtes. Pielej aptuveni 500 ml ūdens. Uzliek vāku un vāra, līdz dārzeņi ir mīksti. Pēc tam pievieno turku zirņus, spinātus, pielej kokosriekstu pienu un visu pasautē vēl 3–4 minūtes.
Pēc garšas pārlej ar sezama eļļu un laima sulu.