1. >Blog
  2. >Svaigie salāti

Sastāvdaļas:

  • 20 kartupeļi “Baby”
  • 4 olas
  • 10 g pētersīļu
  • 10 g sīpolloku
  • 1–2 ķiploka daiviņas
  • 1 iepakojums “Bonduelle” saldēto zaļo pākšu pupiņu
  • 10–12 melnās olīvas
  • 2 ēd. k. kons. kaperu
  • 3 ēd. k. majonēzes
  • 1 ēd. k. sinepju
  • 30 ml citrona sulas
  • Sāls/malti melnie pipari

Kartupeļus izvāra viegli sālītā ūdenī. Pēc tam sagriež vēlamā izmēra gabaliņos. Olas vāra 8 minūtes, atdzesē un sagriež. Pasilda pākšu pupiņas saskaņā ar norādēm uz iepakojuma. Pievieno tām ķiploku. Sīki sagriež pētersīļus un sīpollokus. Bļodā liek dārzeņus, olīvas, kaperus, olas, majonēzi un sinepes. Visu rūpīgi sajauc. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.