Sastāvdaļas:
Salātiem
- 1 tase “Bonduelle” sarkano pupiņu
- 1 tase “Bonduelle” balto pupiņu
- 1 tase “Bonduelle” turku zirņu
- 1 sarkanais sīpols
- 1 paprika
- 2 seleriju kāti
- 3 tējkarotes saulē kaltētu tomātu
- 2 tējkarotes sagrieztu sīpolu loku
- 1 laims
- ½ tējkarote sāls
- 1 tējkarote maltu melno piparu
Mērcei
- Sula no 1-2 laimiem
- 1 tase svaiga koriandra
- 1 ½ tējkarote kļavu sīrupa
- 2 ēdamkarotes balzama etiķa
- 1 tējkarote sinepju “Dijon”
- 2 ķiploki
- ½ tējkarote sarkanās paprikas pulvera (nav obligāti)
- ¼ tases olīveļļas
3. solis
Izmantojot blenderi, sajauc laimu sulu, koriandru, kļavu sīrupu, balzama etiķi, sinepes, ķiplokus, sarkanās paprikas pulveri un sāli. Pēc tam pievieno olīveļļu un, ja nepieciešams, sāli un piparus pēc garšas. Salātus pārlej ar pagatavoto mērci. Atstāj uz 20–30 minūtēm, lai mērce iesūcas. Pasniedz.