Zaļais gaspačo
Šī aukstā spāņu gaspačo zupa vasarā tevi atvēsinās un ziemas vakaros domās aizvedīs uz saulaino Spāniju.
Viegla
4 cilvēkiem
15 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 gurķis
1 cukīni
150g Bonduelle saldētu zaļo zirnīšu
500 ml dārzeņu buljona
1 sīpols
1 šķēle rupjmaizes
3 ēd. k. olīveļļas
2 ēd. k. baltvīna etiķa
Sāls un pipari
1 cukīni
150g Bonduelle saldētu zaļo zirnīšu
500 ml dārzeņu buljona
1 sīpols
1 šķēle rupjmaizes
3 ēd. k. olīveļļas
2 ēd. k. baltvīna etiķa
Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 gurķis
1 cukīni
150g Bonduelle saldētu zaļo zirnīšu
500 ml dārzeņu buljona
1 sīpols
1 šķēle rupjmaizes
3 ēd. k. olīveļļas
2 ēd. k. baltvīna etiķa
Sāls un pipari
1 cukīni
150g Bonduelle saldētu zaļo zirnīšu
500 ml dārzeņu buljona
1 sīpols
1 šķēle rupjmaizes
3 ēd. k. olīveļļas
2 ēd. k. baltvīna etiķa
Sāls un pipari
- Solis 1Daļā buljona 10 minūtes vāriet zirnīšus, sagrieztos cukīni un lielos gabalos sagrieztu sīpolu. Kad izvārījušies, nolejiet šķidrumu, ļaujiet atdzist. Kad atdzisuši, samaisiet ar daļu buljona.
- Solis 2Sagrieziet gurķi. Nomizojiet un sagrieziet ķiploku. Maizi iemērciet ūdenī, paturiet padsmit sekundes un nospiediet ar rokām.
- Solis 3Blenderī lieciet visus svaigos un vārītos dārzeņus. Visu sablendējiet. Pievienojiet maizi, olīveļļu, etiķi un buljonu. Sablendējiet visu līdz krēmveida konsistencei, ja nepieciešams, pielejiet vēl mazliet buljona.
Atklāj arī...