Pinterest

Zaļais gaspačo

Šī aukstā spāņu gaspačo zupa vasarā tevi atvēsinās un ziemas vakaros domās aizvedīs uz saulaino Spāniju.
Viegla
4 cilvēkiem
15 minūtes
Sastāvdaļas
4 porcijām
1 gurķis

1 cukīni

150g Bonduelle saldētu zaļo zirnīšu

500 ml dārzeņu buljona

1 sīpols

1 šķēle rupjmaizes

3 ēd. k. olīveļļas

2 ēd. k. baltvīna etiķa

Sāls un pipari
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 gurķis

1 cukīni

150g Bonduelle saldētu zaļo zirnīšu

500 ml dārzeņu buljona

1 sīpols

1 šķēle rupjmaizes

3 ēd. k. olīveļļas

2 ēd. k. baltvīna etiķa

Sāls un pipari
  1. Solis 1
    Daļā buljona 10 minūtes vāriet zirnīšus, sagrieztos cukīni un lielos gabalos sagrieztu sīpolu. Kad izvārījušies, nolejiet šķidrumu, ļaujiet atdzist. Kad atdzisuši, samaisiet ar daļu buljona.
  2. Solis 2
    Sagrieziet gurķi. Nomizojiet un sagrieziet ķiploku. Maizi iemērciet ūdenī, paturiet padsmit sekundes un nospiediet ar rokām.
  3. Solis 3
    Blenderī lieciet visus svaigos un vārītos dārzeņus. Visu sablendējiet. Pievienojiet maizi, olīveļļu, etiķi un buljonu. Sablendējiet visu līdz krēmveida konsistencei, ja nepieciešams, pielejiet vēl mazliet buljona.